1. Lig'de kritik derbi

TAKİP ET

Son 11 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Balıkesirspor evinde kendisi gibi kurtuluş mücadelesi veren Altınordu'yu ağırlayacak. Maçı Caner Ak yönetecek

Spor Toto 1. Lig'de bugün iki Ege takımı arasında çok kritik maç oynanacak. Oynadığı son 11 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen ve ligin dibine demir atan Balıkesirpor ile kümede kalma mücadelesi veren İzmir ekibi Altınordu kozlarını Balıkesir'de paylaşacak. Balıkesir Atatürk Stadı'nda Caner Ak'ın yöneteceği karşılaşmanın başlama düdüğü saat 19.00'da çalacak. Maç TRT Spor ve beIN Sports Max HD 1'den canlı olarak yayımlanacak. Balıkesirspor'da teknik direktör Giray Bulak'ın cezası bitti. Konuk Altınordu'da cezalı futbolcular golcü Enis Destan ile kanat Ahmet İlhan Balıkesir'de forma giyemeyecek.

Deplasman Fobisi
Bu sezon deplasmanlarda hiç galibiyet alamayan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, seri başlatacaklarına inandığını söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, "Kocaelispor karşılaşmasında çok değerli bir galibiyet aldık. Bunun devamı gelmeli" şeklinde konuştu.

42.randevu
Balıkesirspor ile Altınordu tarihlerinde 42. kez karşılaşacak. Daha önce iki takım arasında 41 maç yapılırken, Altınordu bu karşılaşmalarda 19 galibiyet elde etti, 12 maç ise beraberlikle tamamlandı. Kırmızı-beyazlılar ise sahadan 10 kez mutlu ayrıldı. İki takım son olarak geçen sezon karşılaştı. Ligin ilk devresinde İzmir'de oynanan maçta 0-0'lık bir skor ortaya çıkmıştı. İkinci yarıda ise Balıkesir'de oynanan maçta İzmir ekibi Altınordu, sahadan 5-0'lık net bir skorla ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

altınordu tff apple