'128 Milyar Dolar Nerede?' furyasına CHP İzmir'den destek!

TAKİP ET

İl Başkanlığı partisinin binasına '128 milyar Dolar nerede?' pankartı açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'nin de aralarında bulunduğu Millet İttifakı tarafından sıkça gündeme getirilen ve Merkez Bankası'nda olması gerektiğinin vurgulandığı '128 milyar Dolar' tartışmaları yeniden alevlendi.
CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından İstanbul'un çeşitli bölgelerine asılan '128 milyar Dolar nerede?' pankartları polis ekipleri tarafından toplatılırken, birçok kentteki il ve ilçe binalarında yer alan pankart ise vinç aracılığı ile kaldırılmıştı.

CHP İZMİR'DE HAREKETE GEÇTİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13 Nisan tarihinde gerçekleştirdiği partisinin olağan haftalık Grup Toplantısı'nda konuşma kürsüsünde toplatılan pankartları astırması sonrası, CHP İzmir İl Başkanlığı da harekete geçti.
Çankaya'da bulunan parti il binasına büyük bir pankart asan İl Yönetimi, hükümete yeniden '128 milyar Dolar nerede?' sorusunu sormuş oldu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından 'İzmir’den soruyoruz! Yoksulluk ortada, işsizlik ortada, salgınla mücadelede başarısızlık ortada, yaşanan krizler ortada, peki #128MilyarDolarNerede' notuyla yaptığı paylaşımla, asılan pankartı duyurdu.
 

chp i̇zmir 128 milyon dolar il başkanlığı destek pankart