3 aylık bebeğe işkence eden baba gözaltında

TAKİP ET

Şahinbey'de çekildiği iddia edilen görüntülerde, 3 aylık bebeğe babası tarafından işkence edildiği görülüyor. Gaziantep Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre bebeğin hayati tehlikesi olduğu, babanın da gözaltına alındığı bildirildi

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntü sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 3 aylık bir bebeğin babası tarafından öldüresiye dövüldüğü anlar bir başkası tarafından anbean kaydedilirken, korkunç şiddet annenin olaya müdahale etmesiyle son buluyor.

KAN DONDURAN ANLAR

Gaziantep Gündem gazetesinin WhatsApp ihbar hattına gelen videoda, bebeğin sürekli ağladığı ve adamın art arda vurduğu anlar yer alıyor. Kan donduran o anlar, anne olduğu iddia edilen kadının odaya girmesiyle son buluyor.

CANİ BABA GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep Valiliği’nce yapılan açıklamada, “Emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır” denildi.

 

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Hastanede tedavi altına alınan C.G. isimli bebeğin kafasında tramvaya bağlı yaralanma olduğu ve hayati tehlikesi olduğu bildirildi.
Şüpheli Y. G. ise gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

SİYASETÇİLERDEN DE TEPKİLER GELİYOR

Sosyal medyada yayılmasıyla büyük yankı uyandıran videoya vatandaşların yanı sıra siyasetçilerden de tepki geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yürek yakan görüntüleri paylaştı. Özdağ paylaşımında Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek “Bu alçağı yakalayın” ifadelerini kullandı.

giziantep işkence bebek baba gözaltı valilik