Adaylık için Altılı Masa'ya üç isim geldi! Temel Karamollaoğlu ilk kez açıkladı

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, altılı masada cumhurbaşkanlığına dair masaya gelen üç ismin olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Uğur Dündar ile gazeteci-yazar Mine Özbek'in 'Haftanın Panoraması' programında soruları yanıtladı. 

Karamollaoğlu, 2 Mart'ta cumhurbaşkanı adaylığı gündemiyle toplanacak olan Millet İttifakı toplantısına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"BU TOPLANTIDA MUTLAKA BAŞKANLIK KONUSU GÜNDEME GELECEK"

"Altılı Masa cumhurbaşkanı adayını belirlemede gecikmedi. Başlangıçtan beri ‘cumhurbaşkanı adayı seçim tarihi belirlendikten sonra ilan edilecektir’ dedik. Ben burada bir gecikmenin olduğunu kesinlikle söylemem ama bundan sonra çalışmalar bundan sonra bu istikamette yapılacak. Yapacağımız toplantıda bu gündeme alınacaktı ama araya deprem girince biz bunu uygun bulmadık. Depremle ilgili bir toplantı yaptık bunun arkasında bizim ev sahipliğimizde bir toplantı daha gerçekleşecek. Bu toplantıda mutlaka başkanlık konusu gündeme gelecek."

"EKREM İMAMOĞLU, MANSUR YAVAŞ, KEMAL KILIÇDAROĞLU GÜNDEME GELDİ"

"Şimdiye kadar bu konu hiç gündeme gelmedi. Kıyısından köşesinden buna temas edildi, ciddi bir şekilde konuşulmadı ama altılı masada bulunan genel başkanlardan bu konuya atıfta bulunanlar oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu gündeme geldi. Şimdi biz bunu ilk toplantıda görüşeceğiz ve bir takvime bağlayacağız. Bunu nasıl deklere edeceğimizi belirteceğiz. O güne kadar halkımızın biraz daha sabır göstermesini istiyoruz."