Adaylık kararı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama: "Kader dedikleri bu nizamı değiştirmek için..."

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Saadet Partisi Genel Merkezi'nde cumhurbaşkanı adayının duyurulacağı toplantı sona erdi. 13. Cumhurbaşkanı adayı 6'lı masanın ortak kararı ile Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Karar sonrası CHP Genel Merkezi'nde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "

İZMİR GÜNDEMİ- Millet İttifakı'nın Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı adayının duyurulacağı toplantı sona erdi. 13. Cumhurbaşkanı adayı 6'lı masanın ortak kararı ile Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

"ADAYIM"

Karar sonrası CHP Genel Merkezi'nde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, " Sayın İmamoğlu ve Yavaş yola çıktık. Güzel bir gecedeyiz. Huzur içinde birlikte yaşamak istiyoruz. Bir değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım.  Ben ve ittifakımız bu ülkeyi akılla, liyakaatle yönetmeye adayız. Bereket, huzur ve adalet ve hasretininde adayıyım. Kimler aday biliyor musunuz; Ankara'da elektriği kesin İbrahim Bey adaydır, madende hayatını kaybeden Rıdvan'ın oğlu Emrullah adaydır. Şanlıurfa'da evladı için nöbet tutan Emine Hanım adaydır. Tüm depremzedeler aday, böyle bilmeniz gerekiyor. Ekmeğini çöpten çıkartan ekmek teknesi gasp edilenlerin deposuna gittim, işte oradakiler aday. Torbacılara öldürttükleri Sinan Ateş'in eşi Ayşe Hanım da aday. Sadece ben değil 84 milyon aday! Çaldıkları 418 milyar doları geri isteyenler aday. Bu topkeyun bir değişimin başlangıcı, halktan çalınanı halka geri vereceğiz. Birleşe birleşe, kazanacağız. Sevgili halkım başlıyoruz Bir seçimi kazanmaktan da öteye adayım. Bereketi getirmek için adayım. Oy vermeye gidecek herkes bu ülkeyi hak edecek herkes için adaydır. Ben uzun bir yoldan geldim. Şimdi onlarla birlikte adayım. Bize kader dedikleri bu nizamı değiştirmek için adayım. 8 Şubat'ta Samandağ'da abim ve annem var, içeride ısı var, ses veriyorlar. Tüm depremzedeler aday böyle bilmeniz gerekiyor..."