AK Parti adayları vitrine çıktı! "Cumhuriyet tarihine damgamızı vurduk"

TAKİP ET

AK Parti 28. Dönem 1'inci ve 2'nci Bölge Milletvekili adayları seçmen ile bir araya geldi. Başkan Saygılı"Cumhur İttifakı yine tarih yazacak." dedi

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan 13.Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için çalışmalar son sürat devam ederken AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın ev sahipliğinde ,AK Parti Milletvekili Adayları İzmir  Kaya Termal Otel'de seçmenler ile bir araya geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın ev sahipliğinde bir araya gelen  ve  AK Parti 28. Dönem 1'inci ve 2'nci Bölge Milletvekilleri adayları ile gerçekleştirilen toplantıda adaylar, seçmenlere kendilerini tanıtıp vaatlerinden bahsetti.

Öte yandan AK Parti İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun İzmir Kaya Termal Otel'de düzenlenen toplantıya TOGG ile katılım sağlaması dikkat çekti.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayları

Mehmet Muharrem Kasapoğlu,Mahmut Atilla Kaya,Şebnem Bursalı,Mehmet Ali Çelebi,Cemal Bekle,Savcı Sayan,Enes Efendioğlu,Ömür Şanlı,Sadık Tunç,Nisa Alptekin,Sait Başdaş,Serdar Muçay,Berkay Yıldızhan,Hatice Yeliz Karataş

 

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayları

Eyüp Kadir İnan,Alpay Özalan,Ceyda Bölünmez Çankırı,Yaşar Kırkpınar,Kerem Ali Sürekli,Muhammet Doğan,Dilek Yıldız Büyükdağ,İsmail Hancı,Ahmet Can Çelik,Gülşen Gezici,Halil Polat,Veysel Güldoğan,Güven Demirağ,Yasin Demirel

 

BU BİR DESTANDIR

Aday tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı" Ak Partimiz gibi 15 tane seçimden hak oylamasında gururla çıkmayı başardık çünkü partimiz geçmişten aldığı ilhamı geleceğin inşasında başarmıştır. Veysel durmak yok demiştir.  Bölgede ve dünyada güçlü Türkiye'nin tesis edilmesine başladık. Çünkü AK Partimiz hayali gerçek kılmak verilen sözü tutmuş , hep bir doğru yolu bulmuştur .Milletle arasındaki güvende istikrarlı ve daha yolun başında sağladı. Dava demiştir, mazlum demiştir, sözümüz söz demiştir. Her krizi yönetebilmiş her düşmanı bertaraf edebilmiş her engeli aşmıştır. böyle bir başarının örneği yoktur. Bu bir destandır bu destanı yazan liderimiz Cumhurbaşkanımız ,Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'dır. Ama en güzeli Onun davsına inanan yoklunda giden kıymetli teşkilatlarımızdır. " dedi

 

CUMHURİYET TARİHİNE DAMGAMIZI VURDUK

Başkan Saygılı" Kıymetli dava arkadaşlarım bir seçime daha gidiyoruz. Partimizin kurulduğu dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız kurucu olarak' Türkiye'de gidişe dur demek için, 3 günlük yola çıkmadık. Uzun soluklu bir yola çıktık, bu böyle bilene.' bunu belirtti. Türkiye'de eskisi gibi olmayacaktır. Cumhurbaşkanımız bunu ifade etmiştir yıllar önce. Ne Türkiye'de ne İzmir'de hiçbir şey eskisi gibi değil. Sağlıktan sanayiye, eğitimden ulaşıma her alanda çağ atladık. Reform İzmir Parti olarak Cumhuriyet tarihine damgamızı vurduk. Şimdi sıra Türkiye için daha çok birleşmekte paylaşmakta ve çalışmaktayız. Şimdi 16'ncı ve en önemli seçim sanığından zaferle çıkmakta." dedi.

 

 

CUMHUR İTTİFAKI YİNE TARİH YAZACAK

Başkan Saygılı"Asrın felaketini yaşamış bir Türkiye olarak seçime gidiyoruz. Yaralarımız büyük acımız çok, sözümüz söz, gücümüzde işimiz çok. Türkiye'yi ve İzmir'i iş bilmez ellere bırakma lüksümüz yok. Bugün iktidarda olsalar ne temeller örebilirler ne de yatırımlarımıza sahip çıkabilirler nede tek bir somut iş yapabilirler. Bu altı boş vaatlere prim vermeyeceklerdir. Millet bu dikili ağaçları olmayanların, boş vaatlerine onların sırtlarında kambura dönüştürecek hizmet anlayışına geçit vermeyecektir. Biz bugün her sözü tutmanın bahtiyarlığını yaşarken, son 3 günde hükümetten alacağımız çok diyorlar. Sen hesap kitap mı bilmiyorsun bir bilanço vardır. Biz iktidar dönemimiz 226 milyar TL İzmir'e yatırım yaptık. Yalan söylüyorlar, asla kabul etmeyin. TOKİ aracılığı ile 30 bin üzerinde konut yaptık, hastaneler, statlar, gençlik merkezleri, yollar, tüneller yaptık. Eğitimden kültüre, sanayiden teknolojiye, her alanda İzmirli hemşerilerimizin ihtiyaçlarını giderdik ve karşıladık. Milletimiz kimin eğri kimin doğru, kimin yanlış, kimin iyi niyetli, kimin fırsatçı olduğunu çok iyi biliyor. 15 Mayıs'tan fırsatçılar, gösteri ustaları cevabını alacak. Cumhur İttifakı yine tarih yazacak. İzmirliler tereddüt etmeden kendilerini temsil edecek dostlarımıza bu kadroya evet diyecektir ." ifadelerini kullandı.

MASKELERİ 16 MAYIS'TA DÜŞECEK
Karşı parti hakkında konuşan Başkan Saygılı "Adaylarımıza dil uzatan devşirmecilere bakalım. CHP'yi kuran Atatürk'e ırkçı diyor, kimi toplum değerleri diyip aykırılıkların savunuculuğunu yapıyor. Kimisi de PKK terör örgütü değildir diyor, kimi şehit yakınıza küfür edenini birinci sıradan ittifak ediyor. Bunlar ancak şer ittifakıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında' Etnik dini, kültürel kimlik, siyaseti ile ülkemize eski günlere döndürmenin milletimizin fay hatlarını tetiklemenin peşinden koşanlar birlik beraberlik kardeşlik siyasetinden anlamadılar anlayamadılar" dedi. Kime oy verirse versinler herkesi AK Parti tabi mensubu sayıyoruz. İzmir kendisini Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tek izcisi olduğunu sananların maskesi 16 Mayıs'ta düşürecektir. İzmir bugüne kadar gördüğü, ne yaparsak oyunu alırız muamelesine dur diyecekler. İzmirliler kime yetki vereceğiniz bilirler, İzmirlilere güveniyoruz. İzmirliler mührü AK Parti, Cumhur İttifakından yana vuracaktır." dedi.