AK Parti İzmir bayramlaştı: Adaylardan mesaj seli!

TAKİP ET

AK Parti İl Binası'nda Geleneksel Bayramlaşma merasimini gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törende AK Parti'li konuşmacılardan muhalefete sert eleştiriler yapıldı.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- AK Parti İzmir İl Başkanlığı binasında Ramazan Bayramı arifesinde AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Geleneksel Bayramlaşma  törenini gerçekleştirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Geleneksel Bayramlaşma programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan ve 28. Dönem Milletvekili Adayları ve bir çok siyasi  katılım sağladı. AK Parti Başkanvekili Binali Yıldırım ise bayramlaşma törenine canlı bağlantı ile katılım sağladı.

BAYRAMDAN SONRA BİR BAYRAMIMIZ DAHA VAR

Canlı bağlantı ile toplantıya katılan AK Parti Genel Başkanvekili ve son Başbakan Binali Yıldırım, "Bir Ramazan Ayı'nı  daha geride bıraktık. Bu bayram içinde asrın felaketini de yaşadık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yoğun çalışmalar yapılıyor. Yaralar sarılmaya çalışılıyor Depremde ve terörle mücadelede hayatını kaybeden bütün şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum. Yarın bayram. Bayram demek barışmak, kaynaşmak demek. Dolayısıyla yarınki bayramın huzur ve mutluluk içinde birlikte ve beraberlik içinde geçirmenizi niyaz ediyorum. Bayramdan sonra bir bayramımız daha var. O da 14 Mayıs'ta. 14 Mayıs Demokrasi bayramı ve milli iradenin sandığa yansıyacağı Bayram. 14 Mayıs seçimi bizim 16'ncı seçimimiz ancak bunun diğerlerinden ayıran bir durum var. 14 Mayıs seçiminde hepimizin bildiği gibi bölgemiz üzerinde, topraklarımız üzerinde emperyal hedefleri olarak karşımızdaki rakiplerle tam işbirliği içinde. Bunu iyi bilmemiz lazım. Bu seçim aynı zamanda bölücü terör örgütünün meşrulaştırılamaya çalışıldığı, bölücü terör örgütünün iktidara ortak yapılmaya çalışıldığı seçimdir. 40 bin şehidimiz var. Bu şehitlerimizin ruhunu incitmeden seçimlerde kanımızın son damlasına kadar İzmir'i altını üstüne getirerek halkımız ile paylaşacağız. FETÖ örgütün meşrulaştırmaya çalışan karşı ittifak ile yaptığımız bir seçim var. Uyanık olmamız lazım. Kuruluş ve kurtuluşumuzun şehrinde, İzmir'de, bölücülere, FETÖCÜ’lere, PKK ve onun yandaşlarına geçit veremeyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor oyla tekrar iş başına getireceğiz. Biz Hamza Bey ile aday değil. Bizim aday olmamız sorumluluğumuzu bir kat daha arttırıyor. Adaylarımız seçtirebilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SABREDENLER ZAFERE ULAŞACAKTIR.

 AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı," Türkiye 100 yıllına çıkmış bulunmaktayız. Liderimiz Recep Tayip Erdoğan'ın ortaya koyduğu vizyon, misyon doğrultusunda, doğru adam, doğru zaman anlayışı ile Türkiye 100 yılını başlattık. Bu yolda türlü türlü tuzak kuruldu. Bunu yapılan çalışmalarda görüyoruz. Sabredenler zafere ulaşacaktır. Sabredersek zafer bizimdir arkadaşlar. Son 20 yılda çok şey gördük körfez krizi Türkiye krizi gördük ancak 20 yılda vesayetten demokratik bir Türkiye'ye geçiş bir ülke görüyoruz. 25 gündür gece gündüz sizlerle beraberim. Hak yoluyla batıl yolunun ayrışacağı bir 14 Mayıs yaşayacağız.  Sizin emekleriniz asla unutulmayacak bu dava var olduğu sürece isminiz altın harflerle yazılı olacak biz vefa topluluğuyuz. Yeni seçilecek vekil kardeşlerime başarılar diliyorum."dedi.

MİLLET BAŞINDA LİDER GÖRMEK İSTİYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ muhalefete yüklenerek,"Her bir bayram toplantımız bayramlaşmamız merasimiz coşkulu geçti. 14 mayıs öncesi gördüğüm coşku 14 mayıs için İzmir'de çok güzel bir müjde veriyor. Kurban bayramında bu solanda bir araya geldiğimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ını bir kez daha seçildiğini şahadet edeceğiz. Milletvekili adaylarının mecliste hizmet ettiğini şahadet edeceğiz. Bunlara hazır mıyız? Sıra ondan sonra başka bir yere gelecek ama bu seçimde onu konuşmayacağız. Virajı alalım asıl balkon konuşmasını o zaman yapacağız.  Kiraz'dan Bayındır'a kadar her yerden ses gelecek. Kendinize olan saygı, partimize olan saygıdan, dolayı bunu konuşmayacağız. 14 Mayıs'tan sonra 11 ilde yapmadıklarınızı, sözlerinizi, doldurmuş olduğunuz hainleri konuşacağız. 14 Mayıs bizim için, ülkemiz için, coğrafyamız için çok önemli. Seçimlere giderken iki tercih var önümüzde. Tartıştığımız, birinin mezhebi değil, etnik kökeni değil. Tartıştığımız  konu bu ülkeyi yönetecek olan kişi kimdir? Recep Tayyip Erdoğan mıdır? Kemal Kılıçdaroğlu mudur? " Bugün gündemimize aldığımız konu, Cumhurbaşkanı adayları icazeti Kuvayi Milliye şehri İzmir'den, Anadolu'dan mı almıştır yoksa Cumhurbaşkanı adaylarından biri 8 saat kaybolduğu ABD'den mi almıştır. ABD'den icazet alana bu güne kadar halk onay vermemiştir, vermeyecekti. Bu millet başında lider görmek istiyordur, kukla görmek istemiyor. Birileri bu ülkede kukla görmek isteyebilir!  Bu millet emperyalistlere, ülkeye kukla getirmek isteyenlere 15 Temmuz'da tankların önüne geçerek gerekli cevabı vermiştir. Şimdi 14 Mayıs'ta o zaman canını koymuştu, şimdi yüreğini ortaya koymuştu. Yüreği ile  sandığa gidecek ve AK Parti ile Recep Tayyip Erdoğan'a verecek oy ile nasıl 15 Temmuz'da yolu gösterdiyse 14 Mayıs'ta da yolu gösterecektir. Bunda şüphemiz yok. Biz bu milleti biliyoruz. Birileri kukla görmek isteyebilir. Biz millet olarak lider görmek istiyoruz. Bu millet emperyalistlere kukla getirmek isteyenlere 15 Temmuz'da tankların önüne geçerek hak ettiği cevabı vermiştir. 14 Mayıs'ta yüreğini ortaya koyacak o sandıkta Recep Tayyip Erdoğan'a vereceği oyla onlara yolu gösterecektir.  Biz bu milleti biliyoruz tanıyoruz.  20 senedir doğru adımlar attık. 20-21 sene biz yaptıklarımızla övünür yapamadıklarımız keşke yapabilseydik deriz daha iyisini bu ülke için hayal ettik gayret verdik uğraş verdik. Önümüzdeki 5 sene doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? Birlik beraberliğimiz daim olsun. Nice 20 yılda bu ülkeye bu partiye hizmet etmeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

İZMİR'DE EZBERLERİ BOZACAĞIZ

Gençlik ve Spor Bakanı aynı zamanda İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Kasapoğlu İzmir'in çantada keklik olmadığına vurgu yaparak," Bu güzel birliktelik bayramlaşma için her birinize teşekkür ediyorum. Türkiye'nin aydınlık yarınları bugüne kadar olduğu gibi dalga dalga yükseldiyse o dalga 14 Mayısta bir gurur tablosu olarak sizlerin omzunda yükselecek. Bir süreci yaşadık 6 Şubat, çok ama çok zor bir süreçti. Art arta yaşadığımız depremler kaybedilen canlarımız…  Büyük acıları büyük bir millet olarak hep birlikte sarmayı başardık.  Bu ülkede evlerini kaybetmiş kardeşlerimiz barınıyor. Ramazanın kardeşlik ve dayanışma iklimini onlarla yaşadık soluduk. Bir bayramın bir gün öncesi ve arifesi, bayrama da bizleri beraber ulaştıracak. Bu bayram tüm insanlık için mazlumlar için esenlikler mutluluklar getirsin. Bir seçim sürecindeyiz seçim önemli bir yol ayrımı Türkiye'nin güçlü yürüyüşü için bir yol ayrımı.  Her yer İzmir, her AK parti her yer Recep Tayip Erdoğan. Karaburun'dan Beydağ'a kadar bu coşku İzmir'de dalga dalga yayılacak. Her yer İzmir. İzmir başka. 14 Mayıs'ta İzmir öyle bir mesaj verecek ki 81 il gıpta ile bakacak. 14 Mayıs İzmir'in çanta keklik olmadığını gösterecek. İzmir'i ben ceketimi koysam seçtiririm diyenlere en güzel cevabı verecek. 14 Mayıs'ta tüm Türkiye'de de demokrasinin milli iradenin bayramını kutlayacağız. İzmir'de yeni bir başlangıcın bayramını kutlayacağız. Beraberliğimizden taviz vermeyeceğiz. Hiçbir şekilde ayrımcılığa izin vermeyeceğiz omuzlarımızın arasına kimseyi sokmadan yürüyeceğiz.  Bu destanı 14 Mayıs'ta İzmir'de yazacağız. İzmir'de ezberleri bozacağız." dedi.

14 MAYIS PARTİMİZİN İKTİDAR BAYRAMI OLACAK

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan ,"Ramazan Bayramı ve kurban bayramı arasında bir tane daha bayramımız olacak 14 Mayıs'ta partimizin iktidar bayramı olacak. Şimdiden kutlu olsun. En büyük motivasyonumuz buradaki balkonumuzdan Cumhurbaşkanımızın konuşmasını İzmirlilere yansıtmak olacak. Sandıklarımız çok önemli, sandıklarımıza sahip çıkacağız sonra coşkuyu beraber yaşayacağız. Büyük bir demokrasi nöbeti tutacağız, kutlamayı da hep beraber gerçekleştireceğiz. 14 Mayısta kazanacağız. Teşkilat mensuplarımızın gayetleri ile kazanacağız. Tam bağımsız kendi ayakları üzerinde duran Türkiye için sandıklara gideceğiz bizimle beraber Türkiye kazanacak, mazlumlar kazanacak. CHP'nin İzmir milletvekili adaylığı listesi Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti sırasında 6 saatlik kaybolması sırasında hazırlanmış. Emniyet güçleri içinde paralel yapılanmaya kalan var, Atatürk'e hakaret eden var, Mehmetçiğe çocuk katili iftirasını atan var. Biz yerel seçimlere gidersen Sayın Soyer iş başına gelince bazı şeylerden şüphelenmiştik. Ancak şimdi puzzlenin parçası oturdu. Gelin Kuva-yi milliye ruhunda buluşalım. Gelin AK Parti kadrolarında rekor milletvekilini Ankara'ya gönderelim. Burası kurtuluşun şehir, İzmir'e bunu yaşatmak isteyenlere asla müsaade etmeyelim.  Kentimizi küçümseyenlere sandıkta cevap verelim."dedi.

ŞEREFLİ BAYRAĞI TESLİM EDECEĞİM

Katılan Milletvekilleri adına konuşan İzmir Milletvekili Necip Nasır," Ak Partinin kuruluşundan bugüne kadar bu davaya gönül veren bütün dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.  Amaç kutsal ise vazifeyi bitirip teslim etmek başlamak kadar güzeldir.5 yıl onurlu bir görev olan milletvekilliğinde görev aldım.  Bu onurlu görevi yaparken, milletvekili arkadaşlarım birlik ve beraberliği esas alan milletvekillerime 14 mayısta bu şerefli bayrağı teslim edeceğim. Devir teslim bir veda değil yeniden bir başlangıçtır. 14 Mayısın önemini çok iyi biliyoruz. İstiklal ve istikbalimizin dönüm noktası olacak. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bütün benliğimizle muzaffer olabilmek için daha çok çalışacağız. Sefer bizden, zafer Allahtan. Ramazan bayramını tebrik ediyorum."

TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET

Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli," Bugün burada AK Parti'nin üyesi olarak varım. Bugüne kadar AK Parti üyesi olarak geldim Cumhurbaşkanımız bize bakanlığı uygun gördü. Bakanlık sonrası karşınıza yine geleceğim dedim, sözümüzü tutuk şimdi sahada çalışmaya devam ediyorum. Evladım için buradayım inandığım liderimiz için buradayım.  Küçük yaştan beri vatanım milletim için çalıştım, kaygı duydum. Bugünde kaygılıyım, Neden mi? Önümüzde seçim var birçok ittifak var. Herkes ben daha güzelini yaparım diyor.  Bu isimler, kadrolar geçici. Elbette ittifaklar yapılacak ama miras yedi üzerinden değil. Şuan  bir miras bölüşmesi var. Burada Sayın Kılıçdaroğlu, emekliliğim geldi Cumhurbaşkanı seçileyim, hiçbir iş yapmayım Çankaya'da oturayım, demiştir. Bu teşkilat buna müsaade etmeyecek.Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet.. Bunların altında Cumhur İttifakı' nı genişletiriz. Cumhur İttifakı'nda herkese yer var. Yeter ki vatanına bayrağına hainliği olmasın. 14 Mayıs'ta evlatlarımız için gençlerimiz, geleceğimiz için… Doğru adam, doğru zaman demeye var mıyız?" ifadesini kullandı.