AK Parti İzmir İl Başkanlığında devir teslim töreni!

TAKİP ET

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde, İl Başkanlığı görevine atanan Bilal Saygılı," Koltuktan güç olan insanlar değiliz, biz koltuğa güç veren insanlarız" dedi

Nur DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- AK Parti İzmir İl Binasın da devir teslim töreni düzenlendi. 25. ve 26. dönemde AK Parti İzmir milletvekilliği görevini yapan ve 4 yıldır partisinin İzmir il başkanlığı görevini yürüten AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerde milletvekilliği aday adaylığını açıklayarak görevinden istifa etti.

Kerem Ali Sürekli'nin istifası üzerine, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş ve MÜSİAD İzmir Şube eski Başkanı Bilal Saygılı Ankara’ya çağrıldı.

Ankara'ya çağırılan üç isim ilk olarak Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'le görüştü. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 isimle yaptığı görüşme sonrası, AK Parti İzmir İl Başkanı MÜSİAD İzmir Şube eski Başkanı Bilal Saygılı oldu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Binasında düzenlenen devir teslim töreninde Kerem Ali Sürekli AK Parti İl Başkanlığı görevini, İl Başkanı olarak atanan Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir eski Başkanı Bilal Saygılı'ya devretti.

BİZ BİRİZ ,BERABERİZ, İZMİR'İZ

Kerem Ali Sürekli"   16 Nisan 2019 tarihinde Cumhurbaşkanımızdan aldığımız görevi 4 yıl sürdürdük. Parti örgütümle sizlerle hizmet etmeye çalıştık. 16 Mart 2023 tarihinde milletvekilliği aday adayı olmak üzere görevimden istifa ettim. nail koça başa 15 gün devrettik. Bu süreçte sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın tensipleriyle perşembe günü Bilal saygılı il başkanı olarak atanmıştır hayırlı olsun. Her daim yanındayız emrindeyiz. Partimizin neferi olarak hep birlikte çalışcağız biz biriz ,beraberiz, İzmir'iz. Hep birlikte İzmir olacağız. Seçimlere 43 gün kaldı. 43 günde gece gündüz demeden, Türkiye'de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kapı kapı dolaşacağız. Cumhurbaşkanımızı bir daha en yüksek oyla Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Bu dönem Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızı İzmir'de birinci yapacağız. Bilal başkanımın öncülüğünde bu teşkilat buna hazır.

BİZ KOLTUĞA GÜÇ VEREN İNSANLARIZ

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı" Ak Parti İzmir İl Başkanı olarak, onuru bu dünyadaki hiçbir değerin hiçbir kıymetin hiçbir değerin ölçemeyeceğini söylemek istiyorum. Sizlerle gurur duyuyorum. Çok güzel işler yapacağım kıymetli mücadelesinde ekip arkadaşlarıyla beraber yapmış olduğu mücadeleye teşekkür ediyorum. Kıymetli dostlar ben belki sizlerle birebir çalışmamış gibi gözüksem de il başkanlığı şahit bizler çok yoğun temaslarda olduk. Biz AK Parti'nin bir neferiyiz hem sivil toplum kuruluşlarında hem de iş dünyasında Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevi laik bir şekilde yapmaya çalıştık. Cumhurbaşkanımızın bana verdiği görev başım gözüm üstüme. Ankara'da kendisinin bizi kabul ettiği ortamda, 'İzmirli kardeşlerime selam söyle Bilal, mücadeleni kutlu etsin, biz size inanıyoruz. İzmir'i alacaksınız 'dedi. AK Parti teşkilatında özellikle kardeşlerimin adalet, merhamet eksenli, doğru neyse adalet neyse bunu koruyacağız. Bir dava doğruluk üzerine giderken en büyük düşmanı, birisi fitne diğeri dedikodu. Bu davada fitne ve dedikoduya yer yoktur. Unutmamalıyız biz koltuktan güç olan insanlar değiliz, biz koltuğa güç veren insanlarız. Koltuktan güç alamaya ihtiyacımız yok. " ifadesine vurgu yaptı.

KENETLENECEK YORULMAYACAK VE BAŞARACAĞIZ

14 Mayıs seçimi üzerine konuşan Saygılı, "Ülkemiz çok önemli bir dönüm noktasından geçiyor seçim sürecine birlikte hazırlanacak zafer bayrağını birlikte göklere çekeceğiz. Sayım Cumhurbaşkanımız her anı her saniyesini bu davanın kalitesini işledi. Bize düşen o kumaşı halkımıza teşkilatımıza sunmaktır. Eğer bir olursak beraber olursak kenetlenirsek kucaklarsak fitne ve dedikodudan uzak durursak bizi mağlup edemezler devrilmeyiz. 14 Mayıs bir yol ayrımı yol ayrımı olacaktır. Doğrunun güzelliğinin kıymetini anlatmak bizim asli vazifemizdir. Karşımızda yer alan grup gibi bizim matematik hesabımız yok. Onların kurduğu matematik hesapları eriyecek biz bunu İzmir'de hep beraber yapacağız. Adı millet olup millette bir haber olanlara karşı muzaffer olacağız. İlk turdan cumhurbaşkanımızı tarihi bir rekorla seçtirmeye hazır mıyız dostlar? 15 Mayıs sabahında, Mart 2024 içinden bismillah diyeceğiz durmayacağız. İzmir'in hak ettiği desteğe ulaşmasını çalışarak sözümüzü eda edeceğiz. Söz veriyoruz AK Parti İzmir olarak kenetlenecek yorulmayacak ve başaracağız." dedi.

akp izmir