AK Partili Boztepe: İZBAN asansörleri kirli ve bakımsız!

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan toplantısında gündem dışı konuşan AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, İZBAN duraklarının kirli ve bakımsız olduğuna dikkat çekerek," İZBAN duraklarındaki alt geçit ver üst geçit asansörlerinin bakımsız ve çalışmadığı görülmekte, bu tip yerlere vatandaşlar kamera istiyor." dedi.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ-İzmir Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşimi İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Meclis, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yokluğunda, Meclis Başkan Vekili Mustafa Özuslu idaresinde gerçekleştirildi.

İZBAN ASANSÖRLERİ BAKIMSIZ

Gündem dışı konuşan Boztepe,"İzmir genelinde İZBAN duraklarındaki alt geçit ver üst geçit asansörlerinin bakımsız ve çalışmadığı görülmekte. Daha önceki yıllarda da birkaç defe dile getirdim. Aynı zamanda da etrafı çok kirli. Pislik içinde. Bazı arkadaşların burada yattığı, bazı arkadaşların tuvaletlerini yaptığı görülüyor. Mahalle muhtarları bu tip yerlere vatandaşlar kamera istiyor. Kamera olursa vazgeçile bilinir diye düşünüyorlar. Trafik lambalarının çok kirli olduğu görülüyor. Yaşlı insanlar görmekte zorlanıyor.Uzun zamandır özellikle Karşıyaka ve İnciraltı yerlerinde her yer karavan olmaya başladı. Ortak alanlardaki otoparkların dolmaya başladığı görülüyor. O kadar büyük karavanlar getiriyorlar ki her yer karavan oluyor. Nasıl bir çalışma yapabilir bilmiyorum ama bu konu ile ilgili ilgilenilmesini istiyoruz. Gerçekten de biz burada İzmir Büyükşehir ve ilçelerde emek vererek meclislere giriyoruz. İlçe ve ya Büyükşehir’de meclislerde 5-*10 dakikalık görüşüp terk etmeyi sindiremiyorum. İzmir’in Bayındır, Kiraz gibi ilçeleri anlıyorum uzak diye gelmiyorlar ama merkezde olanları anlayamıyorum. Çiğli, Karşıyaka, Bornova gibi ilçeler olsun oralarda meclislerde katılım sağlayamıyorum. Taner beyi tebrike diyorum, İstanbul’dan gelip katılım sağlıyor.”ifadelerini kullandı.