AK Partili Kişili ''Yalanları gibi yasayı çiğnemekte de üstlerine yok!''

TAKİP ET

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, AK Parti'nin kiralayıp afişlerini astığı reklam alanına, Bayraklı Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun afişini astı. AK Parti kanadı sert bir şekilde Bayraklı Belediyesi'ne yüklendi.

 

  

AK Partili Özgür Hızal, yaşanan durumu ’'Belediye marifetiyle gasp…’’ derken, AK Partili Dilaver Kişili, ’Yalanları gibi yasayı çiğnemekte de üstlerine yok’’ şeklinde çıkış yaptı. AK Partili Sefa Şahin ise ‘’CHP'li Serdar Sandal, kendine yakışanı yaparak bizi hiç şaşırtmıyor!’’ yorumunda bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Bayraklı’da, çevreyolu kenarında, özel bir şirket ile sözleşme karşılığı ücretini ödeyerek, reklam alanı kiraladı ve Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişini astı. Reklam alnında, Bayraklı Belediyesi tarafından, izinsiz bir şekilde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişinin üstüne Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişi asıldı. Bunun üzerine AK Parti kanadından sert tepki geldi.

Belediye marifetiyle gasp..

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘’Seçim kampanyamız süresince kullandığımız alanları belediye marifetiyle gasp etmeye çalışan CHP'li Bayraklı Belediyesini kınıyorum.’’ ifadelerini kullandı. 

Buna zorbalık denir; buna haram denir, buna pervasızlık denir

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili ise, reklam alanındaki korsan Kılıçdaroğlu afişinin kaldırılma görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘’Yalanları gibi yasayı çiğnemekte de üstlerine yok! CHP’li Bayraklı Belediyesi ise bu konuda bir numara! Bayraklı Çevre Yolu’nda, resmen satın alınmış, yasal olarak AK Parti’ye ait bir reklam alanına el koydular ki bu ilk de değil. Senin olmayana el uzatmak, bunlarda var! Buna zorbalık denir; buna haram denir, buna pervasızlık denir, buna kanun nizam tanımazlık denir, buna idarecileri olduğu şehrin seçmenine hakaret etmek, denir! Kendilerinden olmayana tahammülsüzlük denir! Antidemokratlık denir! Şimdi; yüzleri dahi kızarmadan gasp ettikleri reklam alanından o görselleri indiriyoruz. Yürekleri yiyorsa, kendileri de gelsin. Buranın hakkını ödedik, desinler. Yürekleri yiyorsa, biz bu yüz karası hamleyi yapmadık desinler!’’

Sizin bu yüzünüzü milletimiz görüyor, biliyor, duyuyor...

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin de ‘’Bayraklı'nın Belediye Başkanı zavallı CHP'li Serdar Sandal, kendine yakışanı yaparak bizi hiç şaşırtmıyor! Sahte gülüşleri, sahte samimiyeti ve sahtekarlığı çok iyi biliyor! Ücretini ödeyip satın adlığımız reklam alanına Bay Bay Kemal'i asmak tam da Serdar Sandal sahtekarlığı! Sizin bu yüzünüzü milletimiz görüyor, biliyor, duyuyor... Şimdi çıkar bu hadsiz, pişkin pişkin 'Ne var ya bunda' der...’’ diye tepki gösterdi.