AKP İzmir'de skandal paylaşım: İl başkan yardımcısı arabasında kalaşnikofla geziyor

TAKİP ET

AKP İzmir'in yönetim kurulu üyelerinin lüks araç ve evlere düşkünlüğü çıkan görüntülerle gündeme oturmuştu.

AKP İzmir’in yönetim kurulu üyelerinin lüks araç ve evlere düşkünlüğü çıkan görüntülerle gündeme oturmuştu. Lüks aracıyla İzmir’de trafik terörü yaşatan AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Levent Duru Başaran kendi sosyal medya hesabına koyduğu video ile bir skandala daha imza attı. Başaran paylaştığı videoda lüks arabasının arkasında uzun namlulu silah taşıdığını çekinmeden gösterdi.

AKP Çocukları adlı sosyal medya hesabının daha önce duyurduğu AKP İzmir’in yönetim kurulu üyelerinin yaşadığı lüks hayatlar çıkan görüntülerle gündeme oturmuştu. Arkadaşları ile birlikte lüks aracıyla trafik terörü yaşatanlardan biri olan AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Levent Duru Başaran bir skandala daha imza attı. Başaran kendi sosyal medya hesabından video yayınlayarak arabasının arkasında yer alan uzun namlulu silah olan ‘kalaşnikof’u göstererek “burada her şey varmış” diyerek görüntüyü paylaştı.

“Ruhsatı mümkün değil”
Vatandaşlar AKP Çocukları adlı sosyal medya sayfasının gönderisini mesaj yağmuruna tutarken silahın ruhsatının mümkün olmadığını belirttiler. Kalaşnikof’un ateşli silahlarda uzun namlulu silah sınıfına girdiğini ifade eden vatandaşlar “Adaletin olduğu bir ülkede bunun cezası 4.5 yıl hapistir.”

Vatandaşlardan emniyete çağrı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabını etiketleyen vatandaşlar görüntülere sert tepki gösterdi. Emniyetin derhal harekete geçmesi gerektiğini belirten vatandaşlar “Bu nasıl ülke dingonun ahırı mı?” ifadelerini kullandılar.
Ege’ye Bakış