AKP'li Aday Eyüp Kadir İnan:Terörün uzantısı iki parti var; biri CHP, diğeri HDP'dir!

TAKİP ET

AK Parti 28. Dönem 1'inci ve 2'nci Bölge Milletvekili adayları seçmen ile bir araya geldi. AKP'li Aday Eyüp Kadir İnan: "Terörün uzantısı iki parti var; biri CHP, diğeri HDP'dir "dedi

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan 13.Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için çalışmalar son sürat devam ederken AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın ev sahipliğinde ,AK Parti Milletvekili Adayları İzmir  Kaya Termal Otel'de seçmenler ile bir araya geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın ev sahipliğinde bir araya gelen ve  AK Parti 28. Dönem 1'inci ve 2'nci Bölge Milletvekilleri adayları ile gerçekleştirilen toplantıda adaylar, seçmenlere kendilerini tanıtıp vaatlerinden bahsetti.

SİZLERİ ASLA MAHCUP ETMEYECEĞİM

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyüp Kadir İnan, “2 senedir siz değerli büyüklerimizi Ankara’da temsil ediyorum. İzmir teşkilatlarında ne öğrendiysem tüm Türkiye’ye 3 senedir yansıtmaya gayret ediyoruz. Sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Ben siyasete başladığım ilk günü unutamıyorum. O günden itibaren Hamza Dağ bizim elimizden tuttu ve gönlü o kadar temizdi ki bizlere temiz siyaseti öğretti. Siyasette sabırlı olmayı öğretti. Emeği için teşekkür ederim. Sizlerin huzurunda çok çalışacağıma söz veriyorum, sizleri asla mahcup etmeyeceğim. Her meselede yıllarca eleştirisini yaptığımız konuları asla yapmayacağıma söz veriyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Dünümüzle, bugünümüzle güçlüyüz. "dedi.

BİRİ CHP, DİĞERİ HDP’DİR

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyüp Kadir İnan muhalefete sert eleştirilerde bulunurken "İzmir’de AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını sırtlanmış sizlerle güçlüyüz. Biz bu kadar birlik ve beraberlik içerisindeyken karşımızdakilerin durumunu tüm milletimiz duyuyor. Onlar kuru hesapların hırsların peşinde. Bu memlekete söyleyecekleri en ufak bir şey yok, bu memleketin gençlerine dokunacakları hiçbir konu yok. Terörist aklama partisi haline dönüşmüş parti ne deseniz akıllara CHP geliyor. Terörün uzantısı iki parti var; biri CHP, diğeri HDP’dir. 7'l koalisyon seçmenin iradesine ipotek koyarak sonuca ulaşacaklarını düşünüyor. Sahaya çıktıklarında bunu gerçekleşmeyeceğini görecekler. Ancak asıl uyanmaları 15 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde 2'nci katta balkonda Genel Başkanımız görünce uyanacaklar. Gençler 21 yıldır olduğu gibi 21. yüzyılın sarsılmaz markası olan Cumhur İttifakı ve Recep Tayyip Erdoğan’a itibar ediyor. Gençler öyle bir cevap verecek ki gençlerin adını ağzına alamayacaklar. Gençler FETÖ’cülere mi oy verecek yoksa 15 Temmuz gecesi FETÖ’cülerin karşısında dimdik duranlara mı oy verecek? Gençler önlerinde barikat olanlara mı yoksa o barikatları kaldıran Recep Tayyip Erdoğan’a mı oy verecek? 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oya yeniden cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi

ak parti aday seçim izmir eyüp kadir inan