Aksoy: " Söz, yetki, karar halkta"

TAKİP ET

Menemen CHP Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Aksoy, belediye başkanlığı adaylığı hakkında Menemen Ticaret Odası Toplantı Salonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Menemen CHP Belediye Başkan Aday Adaylarından genç siyasetçi ve iş adamı Serdar Aksoy adaylığı ve projeleri hakkında Menemen Ticaret Odası Toplantı Salonunda önemli açıklamalarda bulundu. Kalabalık bir davetli topluluğu karşısında konuşma yapan AKSOY, Menemen’in öncelikli sorunlarından ve seçildiği takdirde yapacağı projelere değindi. Projeleri arasında; önceliği kadın dayanışma merkezi, halk meclisi, Roman vatandaşlar ve Asarlık gibi bölgelerin temel sorunları ve Menemen tarım kooperatifi gibi temel başlıklar altında topladı.

“Söz, yetki, karar halkta”

Genç siyasetçi AKSOY, Menemen’de bir dönemin bittiğini ve yeni bir dönemin kendileri ile birlikte başlayacağı mesajını sıklıkla verdiği konuşmasında, “bundan sonraki dönemde söz, yetki ve kararın halk tarafından verileceğini “ ifade etti.  Tecrübeli siyasetçi,  konuklara çalışma ekibini tanıtarak bu ekiple her türlü sorunun üstesinden gelebileceği mesajını ısrarla vurguladı.
Serdar AKSOY’un yakın çalışma arkadaşlarından A. Sevda Yıldırım’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantı da CHP Okul eğitmeni İhsan Perçin etkin iletişim konulu vermiş olduğu kısa seminerde, siyasi hitabın ve siyası iletişimin adaylar üzerindeki etkisine vurgular yaptı.

Özel Haber/ Serdar Aksoy, Menemen'e Dair Projelerini Anlattı

serdar aksoy menemen belediyesi chp