Alkız: Atatürk'ün ışığında Menderes Belediye Başkanlığı'na aday adayıyız

TAKİP ET

Menderes Belediyesi'nde aday adaylık başvuruları devam ediyor. CHP'li İlker Alkız Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu teslim etti.

Esra Açıkyıldız/İzmir Gündemi- CHP’li İlker Alkız, Menderes meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk bıraktıktan sonra CHP İlçe binasına giderek aday adaylığını duyurdu.  

Alkız, “Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında menderesin sesi olacağız”

CHP’li Alkız Genç ve dinamik bir yönetim anlayışı ile Menderes’i yönetmeye aday olduğunu vurguladıktan sonra açıklamasında şu sözlere yer verdi. “Baba ocağımız, ata toprağımız Menderesimize genç ve dinamik bir yönetim anlayışıyla hizmet etmek adına Cumhuriyet Halk Parti’mizden 31 Mart yerel seçimleri için adaylık başvurumuzu gerçekleştirdik”. Menderes’in geleceğine dair önemli vurgular yapan Alkız, ”Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel önderliğinde tüm Menderes’in sesi olacak ilçemizi geleceğe taşıyacağız. Adaylık başvurumuz Menderes’imize, partimize ve ülkemize hayırlı olsun”dedi.

İLKER ALKIZ KİMDİR?

1990 yılında İzmir'de doğdu. Hüseyin Akdağ İlkokulu’nda başlayan eğitim hayatı Bornova Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi Renault Motor Laboratuvarında devam etti. Lise eğitiminin ardından Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Otomotiv bölümünden mezun oldu. İş hayatına 9 yaşında babasının araba tamiri dükkanında başladı. Geçen süreçte birçok firmada görev aldı. Son olarak da kendi işini kurdu ve Alkız Otomotiv’de iş hayatını sürdürüyor. Alkız evli ve iki çocuk babası.

chp menderes ilker alkız