Altay - Altınordu final maçı ne zaman?

TAKİP ET

TFF 1. Lig play-off finaline yükselen takımlar belli oldu. Rakiplerini eleyen İzmir takımları Altay ve Altınordu Süper Lig bileti için karşı karşıya gelecek. Peki TFF 1. Lig play-off final Altay - Altınordu maçı ne zaman?

TFF 1. Lig play-off finalinde İzmir'in takımları Altay ve Altınordu karşı karşıya gelecek.

Yarı final rövanş maçında İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek adını finale yazdıran Altay, 2002-2003'te beri uzak kaldığı Süper Lig'e yükselmek için play-off finalinde mücadele edecek.

İlk maçta Yılport Samsunspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu rövanşta rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve adını finale yazdıran taraf oldu.

TFF 1. LİG PLAY-OFF ALTAY - ALTINORDU FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

TFF 1. Lig play-off Altay - Altınordu final maçı 26 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşmanın oynanacağı stat ve saat henüz TFF tarafından açıklanmadı.

Final karşılaşması beIN SPORTS ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Final, federasyonun belirleyeceği tarihte ve stadyumda tek maç usulü oynanacak. 90 dakikada eşitliğin bozulmaması durumunda maç uzatmalara gidecek. Uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmazsa kazananı penaltı atışı belirleyecek.

Finalde galip gelen takım gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek.

2002-2003'ten beri Süper Lig'den uzak kalan Altay ile 1969-1970'den beri Süper Lig'de yer almayan Altınordu, 26 Mayıs Çarşamba günü ligde Adana Demirspor ve GZT Giresunspor'dan sonra Süper Lig'e yükselen 3. takım olmak için karşılaşacak.

İzmir'in en son 2002-2003'te Altay ve Göztepe olmak üzere 2 takımla yer aldığı Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda da iki İzmir temsilcisi yer alacak.

altay altınordu maçı ne zaman altay altınordu maçı hangi kanalda altay altınordu