Altay, Giresun'da galibiyet peşinde

TAKİP ET

9 maçtır kazanamayan İzmir ekibi Giresun'da çıkış arıyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta yeni evi Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nın açılışında Atakaş Hatayspor'a 2-1 kaybederek kötü gidişatını sürdüren ve galibiyet hasretini 9 maça çıkaran Altay, bugün GZT Giresunspor'un konuğu olacak. Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak müsabakanın başlama düdüğü saat 20.00'de çalacak. Bu önemli 90 dakikada Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak. Son galibiyetini Beşiktaş karşısında alan ve bu maçın ardından çıktığı 9 karşılaşmada 3 beraberlik 6 yenilgi alan siyah-beyazlılar, kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibini yenip yukarıya tırmanmayı hedefliyor. İzmir ekibinde cezaları sona eren Zeki ve Cebrail'in yanı sıra sakatlıktan çıkan Poko, Eren, Kazımcan ile Björkander sahadaki yerlerini alabilecek.

16. SIRADA YER ALIYOR
Sıralamada 18 puanla 16'ncı basamakta yer alan Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, Giresun'da tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Kötü seriyi sonlandıracaklarını ifade eden Denizli, "Eksiğimiz kalmadı. Toparlanacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

GİRESUNSPOR'LA 13. RANDEVU
Altay ile Giresunspor, Süper Lig'de en son 1976-1977 sezonunda birlikte mücadele etti. Geride kalan 12 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alan Altay, 15 gol atıp kalesinde 10 gol gördü. Giresun'daki 6 maçta galibiyeti bulunmayan Altay, bu maçlarda 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı.

 

altay giresun giresunspor altay