Altay'ın teknik patronundan puan hedefi!

TAKİP ET

Altay'da Mustafa Denizli, Giresun yenilgisi sonrası yüreklere su serpti. İzmir ekibinin tecrübeli teknik adamı, "Bu takımın lideri, teknik adamı ve en büyük taraftarıyım. Kendime, takıma, camiaya güvenim tam" dedi

Süper Lig'de kötü günler geçiren Altay, Giresunspor deplasmanından da yenilgi ile dönerken teknik direktör Mustafa Denizli camiaya umut dolu mesajlar verdi. Ligde galibiyet hasreti 10 maça çıkan siyah-beyazlılar 18 puanda kalırken düşme potasından da uzaklaşamadı. Mustafa Denizli, "Bu takım ligi minimum 50 puanda bitirir" sözleriyle siyah-beyazlı taraftara garanti verdi.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
Denizli kötü gidişata rağmen inancını koruduğunu belirterek "Birincisi ben bu takımın teknik adamıyım. İkincisi bu takımın lideriyim. Üçüncüsü bu takımın en büyük taraftarıyım. Dolayısıyla sevincimiz de üzüntümüz de farklı oluyor. Bu takımdan hiçbir saniye ümidimi kesmem. Bu ligin de analizini, röntgenini iyi çekerim. İlk yarının sonunda iki maçımız kaldı. Bu maçların sonuçları ne olursa olsun bu ligi 50 puanın altında tamamlamayız. Bu takıma ve camiaya güvenim, başta kendime olan güvenimle beraber devam edecek. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

GİDİSATA ELESTİRİ

Siyah-beyazlı taraftarlar kötü gidişten teknik patron Denizli'yi sorumlu tutuyor

 ALTAY'IN Süper Lig'de son 10 maçtır yaşadığı kriz ilk kez kulübün efsanevi teknik direktörü Mustafa Denizli ve taraftarları karşı karşıya getirdi. Taraftarlar, Giresunspor maçı sonrası eleştiri oklarını Denizli'ye yöneltirken, istifa çağrısında bulundu. İşte bazı yorumlar:
 İ.M.OZDEMİR: Olmuyor hocam. Duygusallık bir yana gerçeklik bir yana.
 KENAN.AYDNN35: G.Saray ile berabere kalıyoruz, Giresunspor'a yeniliyoruz. Nasıl bir iş ya.
 İBRAHİMATSS35: Yeter ya bıktım yenilmekten. Her maç yeniliyoruz.
 HAKAN_ELEZOVİC: Mustafa hoca emekliliğini ver, olmuyorsa olmuyor. Zorlamanın anlamı yok.
 PGASLY10: Mustafa hocayı severiz fakat teşekkür edilip yollar ayrılmalı. Yoksa düşeceğiz.
 MURATALTAYUA: Hemen şimdi istifa.
 VAROLOZHAN: Denizli'nin artık yorumculuğa dönme zamanı geldi de, geçiyor.
 OMERCANTTNCULER: İstifa da bir hizmettir.
 OZENCXC: Denizli ile yollar ayrılmalı. Olmuyorsa zorlayıp bizi de peşinden götürmenin anlamı yok.
 MERTEERSOZ: İstifa haberini bekliyoruz.
 CEMALDENECLİ: 10 hafta oldu farkında mısınız?