Altay'ın transfer listesinde kimler var?

TAKİP ET

Siyah-beyazlılar yaz döneminde istediği Panathinaikos'un yıldızı Chatzigiovanis'i yeniden gündemine alırken, G.Saray'dan Aytaç ve Beşiktaş'tan Salih ile ilgili de temaslar sürüyor

Süper Lig'e hızlı başlayan ancak üst üste aldığı kötü sonuçlarla düşme potasına yanaşan ve transfer tahtasını açmaya uğraşan Altay, transfer listesindeki isimlerle ilgili görüşmelerini sürdürüyor. Siyah-beyazlıların sezon başında talip olduğu Yunan futbolcu Tasos Chatzigiovanis'i yeniden gündemine aldığı kaydedildi.

14 MAÇTA 1 GOL ATTI
Teknik direktör Mustafa Denizli'nin ısrarla kadrosunda görmek istediği 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun peşini bırakmadığı İzmir ekibinin bu transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi. Sezonun ilk yarısında Panathinaikos formasıyla ligde 14 maçta görev alan Chatzigiovanis, 1 gol kaydetti. İzmir temsilcisi, sözleşmesinde 1.5 milyon Euro'luk çıkış maddesi
olan Chatzigiovanis'le imza aşamasına gelmiş ancak Panathinaikos'un oyuncuyu bırakmak istememesi nedeniyle transferi askıya almıştı.

YERLİ YILDIZ HAREKATI
Yunan futbolcu dışında Galatasaray'dan Aytaç Kara ve Beşiktaş'tan Salih Uçan ile ilgili de temaslar tam gaz devam ediyor. İki oyuncu da bir süredir Altay'ın transfer listesinde yer alırken Aytaç Kara, bu sezon Galatasaray ile ligde 4 maçta 156 dakika, Avrupa'da ise 262 dakika süre alırken, Salih Uçan ise Beşiktaş formasıyla ligde 442 dakika, Avrupa'da 114 dakika oynadı.

altay altay transfer