Altay'ın yeni hocası Kaloğlu'dan ilk mesaj

TAKİP ET

Altay'ın yeni Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, 'Bizler armanın rengi solsa canı yanan insanlarız' vurgusu yaparak 'Altay'dan teklif gelmez, görev çağrısı gelir ve biz de kabul ederiz' dedi.

Altay’ın yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu, yeni görevinin büyük heyecanı içerisinde olduğunu söyleyerek, “Bizler Büyük Atay’ın evlatlarıyız. Bu armanın rengi solsa, canı yanan insanlarız. Gerisi teferruat” dedi. “Zafer inananlarındır” vurgusu yapan genç teknik adam, “Altay’dan teklif gelmez, görev çağrısı gelir ve biz de kabul ederiz. Şu anda Büyük Altay formasını giydiğim ilk günkü kadar heyecanlıyım.  Bugün kazandığım her şeyi, kulübüme borçluyum” dedi.

2002 yılındaki şampiyon kadroda yer aldığını hatırlatan Kaloğlu, “Zor şartlar altında yola çıkıp birlik-beraberlik ve en önemlisi bizi bir dakika bile yalnız bırakmayan Altay taraftarının desteği ile şampiyonluğu kazanmıştık. Bugün yine önümüzde zorlu bir süreç var, ama başaracağız. Altay’ımızın yeri asla ve asla burası değil. Bizlerin Milli Takım’a kadar yükselmesini sağlayan armaya olan borcumuzu ödemeye geldik. İnançlıyız, kararlıyız” diye konuştu.

Antalyaspor maçının önemine de değinen Atay Teknik Direktörü, “Başarılar, kolay kazanılmıyor. Camia, yönetim, teknik ekip, personel, taraftar, medya herkes el ele verirse hedefe ulaşılıyor Birbirini tamamlayan kusursuz bir saat çarkı gibi olup hep doğru zamanı göstermeliyiz. Antalyaspor maçıyla lige bir kez daha yeniden başlayacağız. Vefalı Altay taraftarının da bizi bağrına basacağına yürekten inanıyorum.  O sahadan formamız sırılsıklam olmadan çıkmama sözü veriyoruz” yorumu yaptı

altay sinan kaloğlu yeni teknik direktör