Amcasını öldüren yeğene müebbet hapis

TAKİP ET

Amcasını önce silahla öldürüp, ardından cesedi parçalayan ve parçalarını İstanbul'un çeşitli noktalarına atan sanık Fahrettin Öztürk'ün yargılandığı dava karara bağlandı. Fahrettin Öztürk ve Ferhat Yılmaz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Başakşehir'de bulunan iş yerinde tartıştığı amcası Rifat Rıza Öztürk'ü abdest aldığı esnada önce silahla vurup, ardından parçalara ayırarak İstanbul'un çeşitli bölgelerine atan sanık Fahrettin Öztürk'ün yargılandığı davada karar çıktı.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen duruşmaya, tutuklu sanıklar Fahrettin Öztürk ile Ferhat Yılmaz ile avukatları ve müştekiler; Meryem, Sümeyye, Gamze Vasfiye, Ahmet İhsan Öztürk ile avukatları katıldı. Maktulün eşi Meryem Öztürk, Sanıkların idam edilmesini istiyorum ifadelerini kullandı. Maktulün kızı Gamze Vasfiye Öztürk, Bu anlatılabilecek bir acı değil. Ailem çok mutsuz. Bir babanın gölgesini hiçbir şey tutmuyor dedikten sonra söz alan maktulün oğlu Ahmet İhsan Öztürk de, Bu adamlar benim gençliğimi elimden aldı. Ben babamın kolsuz cesedini gömmek zorunda kaldım dedi. Son sözleri sorulan sanık Fahrettin Öztürk, Takdir mahkemenindir dedi. Diğer tutuklu sanık Ferhat Yılmaz ise, Savcılık mütalaasına katılmıyorum. 26 aydır tutukluyum ailemle birlikte mağdur durumdayız. Olaydan sonra güvenlik güçlerine olayı anlatmadığım için çok pişmanım diyerek beraatini istedi.

amca yeğen müebbet yargı ceza savcılık cinayet