Armağan Çağlayan, AVM çalışanlarıyla kavga etti!

TAKİP ET

Ünlü sunucu ve TV programcısı Armağan Çağlayan, program çekimi için geldiği Şişli'deki bir AVM'de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla sözlü tartışmaya girdi. Çalışanlara bağıran Çağlayan'ın görüntüleri anbean kameraya yansıdı.

Ünlü sunucu ve TV programcısı Armağan Çağlayan, program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla sözlü tartışmaya girdi. Çalışanlara bağıran Çağlayan’ın görüntüleri anbean kameraya yansıdı. 

Geçtiğimiz yıl mücadele ettiği akciğer kanserini atlatarak sevenlerine güzel haberi veren ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, şimdilerde kariyerine Youtube platformu üzerinden devam ediyor. Ünlü isimleri ağırladığı programıyla milyonlara ulaşan Çağlayan, bu sefer bambaşka bir konuyla gündeme geldi. 

Şişli Mecidiyeköy’de bulunan bir AVM’de meydana gelen olayda iddiaya göre ünlü sunucu ve TV yapımcısı Armağan Çağlayan (57), bir kozmetik firmasına geldi. Çağlayan burada henüz bilinmeyen bir nedenle firma çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Çalışanlara dakikalarca bağıran Çağlayan, daha sonra oradan uzaklaştı. Özel güvenlik görevlilerinin de müdahale ettiği tartışma cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: İHA

Armağan Çağlayan