Aslanoğlu'dan Ümit Özlale açıklaması: İYİ Parti'nin aldığı oy ortada

TAKİP ET

CHP İzmir 38. Olağan Kongresi'nde seçimi kazanan Şenol Aslanoğlu bugün Konak İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. 

Ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve yönetim kurulu Cumhuriyet Meydanı'ndaki anıta çelenk sundu.

"BUNUN ÜZERİNDE DURMUYORUZ"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu kongrede çıkan kavgaya ilişkin: " Bizim gündemimiz kongrede yaşadığımız tatsız olay değil, dün de değildi. Bunun üzerinde durmuyoruz. İstemediğimiz bir küçük olay yaşadık. Kongre 2 günlük bir festival gibi yaşandı. Buna katkı koyan tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Tatsızlıkla ilgili bir adli süreç devam edecek. Bizim gündemimiz 2 gün boyunca kongrede yaşadığımız binlerce güzel şey içerisindeki kötü yaşadığımız bir adli vaka değil” dedi.

"YANLIŞ BİLGİLENDİRİLMİŞ"

Aslanoğlu kongrede konuşma yapan CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel'in slogan atanların partlili olmadıkları iddiasıyla ilgili olarak: "Sayın Grup Başkanımız yanlış bilgilendirmiş. Cumhuriyet Halk Partisi kongresinde bazen başka kişilerin sloganları olur. Burada tatsız bir durum yaşadığımızı düşünmüyorum. Özgür beyin aleyhine bir tatsızlık olmadı” dedi.

"İYİ PARTİ'NİN ALDIĞI OY BELLİ"

İYİ Parti'nin Ümit Özlale'yi aday göstermesiyle ilgili olarak: "İYİ Parti’nin genel seçimlerde aldığı oy ortada. Sandık kurulalı çok uzun zaman olmadı. İzmir’deki yansımayı gördük. Ben sadece Özlale’ye değil aday olmayı düşünen herkese İzmir’e yakışır, İzmir’in gülümseyen yüzlerine yakışır ifadeleri öneririm. Biz İzmirliler el ele yarışmayı biliriz. Tüm yarışacak arkadaşlara tavsiyem İzmirlilere yakışan tavrı sergilemeleridir”  dedi.

iyi parti chp izmir şenol aslanoğlu