Aslanoğlu'ndan AKP'li Çankırı'ya 'Tören' yanıtı

TAKİP ET

AKP İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın bugün gerçekleşen 30 Ağustos törenlerine CHP'li vekillerin katılmadığı açıklamasına törene katılan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan yanıt geldi.

İZMİR GÜNDEMİ/ 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene birçok siyasi ve yurttaş katıldı. AKP İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’da yaptığı açıklamada CHP’li vekillerin törene katılmadığını iddia ederek, tepki gösterdi. AKP’li Çankırı, “ürk ordusunun dünya tarihinin en büyük kahramanlık destanlarından birini yazdığı bugün tüm protokol tören alanında yerini almışken CHP'li vekiller nerede? Sık sık 'İzmir CHP'nin kalesi' diyen muhalefet bugün bu kente karşı bakış açısını bir kez daha samimiyetsizce ortaya koymuştur” dedi.

 

Törende CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’nin de katıldığı fotoğraflar yer alırken AKP’li Çankırı’ya yanıt İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’ndan  geldi. Aslanoğlu, “Sn. AKP vekili @CeydaBC47  şu aşağıdaki ilk fotoğrafta, sağınızda oturan kişi CHP İzmir Milletvekilimiz Rahmi Aşkın Türeli. Akanızdaki sırada da,CHP İzmir il başkanı olarak ben törenleri izliyordum. Sanırım göremediniz. Bayramlar birlik olacağımız, ayrışacağımız zamanlar değil” dedi.

 

Şenol Aslanoğlu CHP 30 Ağustos AKP ceyda bölünmez çankırı