Aslanoğlu talimat verdi! CHP İzmir İl binasında yeni dönem

TAKİP ET

CHP İzmir İl Başkanlığı binasının başkanlık katına çıkan şifreli asansör uygulaması kaldırıldı. Konuyu değerlendiren CHP'li Alan, 'Başkanımız şifre ile girilecek bir katı kendisine yakıştıramadığı için öyle bir tercih yaptı' dedi.

Fatma SEVDİ/İZMİR GÜNDEMİ- CHP İzmir eski il başkanı Deniz Yücel zamanında Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın başkanlık katına çıkan asansörün şifreli olması bu dönem İl Başkanı olan Şenol Aslanoğlu tarafından kaldırıldı. Dördüncü kata asansörde artık şifre kullanılmadan çıkılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı Ali Alan, “CHP İl Başkanlığı binasında daha öncesinde başkanlık katına, dördüncü kata, şifre girilerek çıkılıyordu. Şimdi Sayın Başkanımız Şenol Aslanoğlu bunu uygun görmediği için şifreyi iptal ettirdi. Artık asansör direkt başkanlık katına çıkıyor” ifadelerini kullandı.

“ORASI BİZİM EVİMİZ, İNSAN EVİNE ŞİFREYLE ÇIKMAZ”

CHP'li Alan, şifrenin kaldırılma sebebini, “Bina ilk yapıldığında öyle bir şey uygulamışlar, onu iptal ettirdi. Başkanımız şifre ile girilecek bir katı kendisine yakıştıramadığı için öyle bir tercih yaptı." dedi.

CHP izmir il başkanlığı şenol aslanoğlu ali alan