Banu Parlak'tan gözaltına Dilan Polat hakkında şoke eden sözler!

TAKİP ET

Banu Parlak daha önce güzellik merkezini kurşunlattığı iddiasında bulunduğu Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında konuştu. Banu Parlak gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında şoke eden ifadeler kullandı.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti gerçekleştirilen soruşturma kapsamında gözaltına alındılar.

Emniyetteki işlemleri devam eden Dilan Polat ve Engin Polat hakkında daha önce Banu Parlak, güzellik merkezini kurşunlattıkları iddiasında bulunmuştu.

Yaşanan gözaltı gelişmesi sonrası Banu Parlak'tan, çok konuşulacak bir yazılı açıklama geldi:

"Güzellik sektörü ciddi bir darbe aldı sayenizde ticari itibarlarımızı zedelendi. İşlerimiz aksadı, biz bu sektörde böyle bir para yok dedikçe, siz salaksanız biz ne yapalım dediniz. Gördük paranın nereden geldiğini.

Koca koca açılışlar yaptınız, lüks hayatınızı gösterdiniz ki bak bu sektörde böyle para var sizde girini empoze etmek etmek için garibim insanlar da inandı, sandılar ki biz de böyle kazanacağız. Dürüstçe helalinden paramızı kazanmaya çalışıyoruz, sektörümüzden kirli ellerinizi çekin lütfen. İnsanların güzellik merkezlerine olan güvenini zedelediniz!

Buna izin vermeyeceğim! Sayenizde hepimiz zan altında kaldık. Hepimiz, sizin gibiyiz sandı insanlar. Her ürün çıkarana, sizin gibi mi yapıyorlar diye şüpheyle baktılar, artık çekin elinizi!

sacitaslan.com

dilan polat