Baran Gezmiş Yıldırım Tandoğan Mitingi için sahada

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı Baran Gezmiş Yıldırım İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans mezunu olup 2017 Yılında yapılan kongre ile 25 yaşında Türkiye 'deki en genç ilçe başkanı oldu.

2019 seçimleri sonrası ilçe başkanlığına aday olmayıp İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yerel Hizmetler Şube Müdürü olarak görev aldı.

4 yıllık görev yaptığı süre içinde İzmir büyükşehir belediyesine bağlı yüzden fazla birim ile koordinasyon halinde çalışarak başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve Foça halkının sempatisini kazanan Yıldırım’ın miting havasında geçen bir toplantıyla aday adaylığını açıklaması da ilçe genelinde sevinçle karşılanmıştı.

Yıdlırım Foçalıları Tandoğan'da mitinge çağırdı

Yerel seçim çalışmalarını gece gündüz sürdüren, vatandaşlar ile birebir görüşmeler yapan Yıldırım Foçalı vatandaşları Tandoğan’da 14 Ocak ‘ta yapılacak olan mitingine davet etti. “Geleceğine, Ekmeğine, Anayasaya Sahip çık” yazılı broşür dağıttı “anayasaya saygı” mitingine davet etti
 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PM toplantısının ardından açıklamalarda bulunmuş herkesi 14 Ocak'ta gerçekleştirilecek "anayasaya saygı" mitingine çağırmıştı.
Yıldırım “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel PM toplantısının ardından herkesi miting ‘e davet etmişti. Tandoğan’da yapılacak olan miting davetini herkese iletiyoruz, vatandaşlarımızla birebir görüşüp “Geleceğine, Ekmeğine, Anayasaya Sahip Çık” diyerek herkesi Tandoğan’a “anayasaya saygı” mitingine davet ediyoruz “ifadelerini kullandı.

Rüzgâr Foça’dan Esecek” sloganıyla çıktığı yola kısa zamanda CHP’li Foçalıların yanı sıra farklı siyasi görüşlerden olan vatandaşların da ilgi ve desteğiyle karşılaşan Yıldırım; yazdığı başarı hikayesiyle, güçlü ve güvenilir kişiliğiyle Foçalıların gönüllerinde kurduğu tahtı, belediye başkanlığı göreviyle de taçlandırmak için aday adaylığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. geri dönüşlerin kendisini ve kendisine destek olanları memnun ettiğini belirten Yıldırım “Foça’da en yüksek oyu alacağımızdan eminiz” dedi.

chp foça baran gezmiş yıldırım