Başkan Aksoy'dan kongre öncesi paylaşım ''Biz biriz hepimiz CHP'liyiz''

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi olağan kongre süreci İzmir'de devam ederken, hafta sonu sandık kurulacak ilçelerden olan Menemen'de Belediye Başkanı Serdar Aksoy'dan önemli bir hamle geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi olağan kongre süreci İzmir’de devam ederken, hafta sonu sandık kurulacak ilçelerden olan Menemen’de Belediye Başkanı Serdar Aksoy’dan önemli bir hamle geldi.

Menemen Belediye Başkanı Aksoy, hafta sonu gerçekleştirilecek kongre öncesi, ilçe başkanlığına aday olan Ömer Güney, Sadık Tanrıverdi, Mehmet Çoban ve Turan Erdoğan’la fotoğraf paylaştı. Birlik mesajı da yayınlayan Başkan Aksoy “CHP Menemen İlçe Başkan adayı arkadaşlarımla omuz omuzayız. Biz biriz hepimiz CHP’liyiz. Tüm aday arkadaşlarıma kongrede başarılar diliyorum. Kazanan CHP olacak” ifadelerini kullandı.

Mevcut CHP Menemen ilçe başkanı Serdar Değirmenci’nin aday olması beklenmeyen kongrede 4 isim adaylık duyurusunu yapmış durumda. Değirmenci’nin yokluğunda Menemen İlçe başkanlığı için Ömer Güney, Sadık Tanrıverdi, Mehmet Çoban, Turan Erdoğan adaylığını açıklamıştı. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ise sosyal medya hesabından kongre öncesine önemli bir paylaşım yaptı. Başkan Aksoy sosyal medya hesabından 4 aday ile birlikte olan fotoğrafını paylaşaraka altına bir not ekledi. Aksoy paylaştığı notte “CHP Menemen İlçe Başkan adayı arkadaşlarımla omuz omuzayız. Biz biriz hepimiz CHP’liyiz. Tüm aday arkadaşlarıma kongrede başarılar diliyorum. Kazanan CHP olacak” ifadelerine yer verdi.
 

chp serdar serdar aksyon aksoy menemen kongre 4 aday seçim