Başkan Arda'dan örgüt turu!

TAKİP ET

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sürpriz bir şekilde örgüt turuna çıktı. Arda'nın bu ziyaretleri kulisleri hareketlendirdi. Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Arda, 'Partimizin ilçe örgütleriyle birliğimizi daha da güçlendirmek ve iktidar yolunda dayanışmayı artırmak adına ziyaretlerimi sürdürüyorum' dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçe başkanlarıyla ziyaretlerine devam ediyor. Gün içerisinde 4 ilçeyi ziyaret eden Arda’nın başkanlarla neler konuştuğu merak konusu oldu.

“NE ZAMAN İHTİYAÇ DUYARSANIZ YANINIZDAYIZ”
Ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan CHP’li Arda, “Partimizin ilçe örgütleriyle birliğimizi daha da güçlendirmek ve iktidar yolunda dayanışmayı artırmak adına ziyaretlerimi sürdürüyorum. Bugün de Karabağlar, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe ilçe örgütlerimiz ile kol kola neler yapabileceğimizi görüştük. En büyük mutluluğum, ilçe örgütü başkanları ve üyelerimizin “Ne zaman ihtiyaç duyarsanız yanınızdayız” sözleri oldu. İlçe örgütlerimizde görev yapanlar, belediye meclis üyeleri ve partimize gönül verenler kentimizin her noktasında yapılan çalışmalar ve projeler hakkında fikir sahibi olmalı. Türkiye’ye umut veren gücümüzün, birliğimizden geldiğini unutmamalıyız. Ancak bu şekilde kol kola, iş birliği halinde halkın iktidarını kurabiliriz. Bugün beni içtenlikle ağırlayan, destekleriyle bana güç veren Karabağlar İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Türkbay’a, Balçova İlçe Başkanımız Sayın Binnur Akın’a, Narlıdere İlçe Başkanımız Sayın Mesut Durgun’a ve Güzelbahçe İlçe Başkanımız Sayın Çağlayan Bilgen’e, yönetim kurullarına ve parti emekçilerine saygılarımı sunuyorum” dedi.

gaziemir belediye başkanı halilarda örgüt turu