Başkan Batur'dan Konak ilçe başkanlığına sürpriz ziyaret! "Artık hedefimiz yüzde 70'tir"

TAKİP ET

Konak Belediye başkanı Abdül Batur yeniden seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'ya süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe yönetiminin geçen hafta belirlendiği CHP Konak İlçe başkanlığı Abdül Batur'un ziyaretine ev sahipliği yaptı.

Oktay Güçtekin / Konak Belediye başkanı Abdül Batur yeniden seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe yönetiminin geçen hafta belirlendiği CHP Konak İlçe başkanlığı Abdül Batur’un ziyaretine ev sahipliği yaptı.

Yeniden seçilen CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yeni seçilen ilçe başkanı ve ilçe yönetimine tebriklerini iletti. Birlikte uyum içinde çalışacaklarını dile getiren Abdül Batur, gelecek yerel seçimlerde hedeflerini yüzde 60’dan yüzde 70’e yükselttiklerini söyledi.

CHP Konak İlçe başkanı Çağrı Gruşçu ise Abdül Batur’un bu ziyeretinden dolayı mutlu olduklarını  ifade ederken, Başkan Batur’un kendilerine her zaman sahip çıktığını söyledi.

“Batur herkesin abisi olmayı başarmış bir figürdür”

Parti içi çalışmaların yoğunluğundan dolayı Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un ziyaretinin ilçe yönetiminin isteğinden kaynaklı olarak ertelendiğini ifade eden Gruşçu “Uzun süredir planladığımız bir ziyaretti, ancak görevlendirmeler bir türlü netleşemediği için sürekli ertelemek zorunda kaldık.
Sayın başkanımız da ilçe yönetimimizi sürekli ziyeret etmekte, sürekli bizimle birlikte iletişim halinde bulunmaktadır. İlçe yönetim kademesine desteklerini sürdüren ve değer veren bir belediye başkanıdır kendisi. Sayın Batur Konak için bir şanstır. Sayın Batur sadece örgütüne  sahip çıkmakla değer vermekle kalmıyor, bugüne kadar göreve gelmiş belediye başkanları arasında Konak’ta bir fark yarattığını düşünüyorum. Konaklı hemşerilerimizi kucaklayan babacan tavrı ile bu şehirde yaşayan herkesin abisi olmuş bir figür haline geldi. Biz Konak’ta iklimin değiştiğini düşünüyoruz.  Konak İzmir’in kalbi olarak, kültürünü, eğitimini, sporun başkenti olan bir kent olarak, Abdül Batur başkanımız ile bunu daha çok yükseltecek,  İzmir’in en önemli ilçelerinden biri olarak topluma hizmet etmeye devam edeceğine inanıyorum. Başkanımıza bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.”diye konuştu.

“Hedefimiz artık yüzde 60 değil yüzde 70’dir”
Yeniden göreve gelen Çağrı Gruşçu’yu tebrik eden Başkan Abdül Batur, 2023’de olması planlanan seçimlere hazır olduklarını söyledi. Batur “22 Aralıkta gerçeklesen seçim sonrası araya giren il yönetimi seçimi ve  ilçe görevlendirmelerinden dolayı ziyaretimizi biraz bekeltmek zorunda kaldık. Bu yapının bir parçası olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. Güzel bir ilçe kongresi gerçekleştirildik. Demokrasi içerisinde, ilçemize yakışan, kentimize yakışan bir kongre oldu. Yeniden seçilen , bu sefer sandıktan çıkan başkanımızı ve yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yolumuz iktidar yolu. Dün de genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Kendisinin moral ve motivasyonu üst düzeyde. Özellikle iktidar yolunda 2023’de gerçekleşmesi beklenen seçimlere hazır olduğumuzu ifade ettik kendilerine. Konak zaten  geçmişten bu yana oturmuş bir ilçe. Konak'ta geçekten Çağrı başkan ve siz değerli yöneticiler Konak’ın ilerleyen sürecinde önemli bir güç oluşturmuş durumda. Artık Konak’ta ki  hedefimiz yüzde 60 değil, yüzde 70’dir. Bunu başaracak bütün nitelik hepimizde var. Konak bunu en iyi şekilde başaracaktır. Biz ilçe örgütümüzün yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşa daha iyi hizmet sunmak amacı ile sizden gelecek önerileri, geçmişte olduğu gibi dikkate almaya devem edeceğiz. Sizlerle  iyi bir kaynaşma sergiledir. İlçe örgütümüzün bundan sonraki çalışmalarda da başarılı olacağını inanıyorum. En az oy aldığımız mahallelerde de nasıl çalışacağımızı başkanımız belirleyecektir. Bende bir başkanınız olarak, abiniz olarak ilçe örgütünün emrindeyim” diye konuştu.