Başkan Batur: "Gücümü örgütten alıyorum"

TAKİP ET

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde  Büyükşehir Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Konak İlçe Örgütü'yle birlikte açıklama yapan Başkan Abdül Batur: "Az önce İl Başkanlığmıza İzmir Büyükşehir Belediyesi aday adaylığım için müracaatımı yaptım. Kısa sürede adaylar belli olacak. Tüm aday adayı olan arkadaşlarıma başarılıar diliyorum. Sizleri acelece çağırdım haberi önce sizinle paylaşmak istedim. Ben Şaşalı konuşmalara karşıyım. Çünkü orada AKP'li bir büyükşehir belediye başkanı oturmuyor. Tunç Başkanımıza o saygıyı göstermemiz gerekiyor" dedi.

"KONAK'TA BİR TARİH YAZDIK"

İzmirlilere güvendiğini belirten Başkan Abdül Batur: " Bu süreçte 2 isim kalmıştı. Tunç Soyer İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na atandı ben de Konak'a görevlendirildim. Konak ilçe örgütüyle ve Konak halkıyla çalışmalarımızı yürütmeye çalıştık. Toplumun her kesimine dokunmaya çalıştık. Vatandaşlarımızın sevincine üzüntüsüne ortak olmaya çalıştım. Emekçilerimizi enflasyona ezidrmedim. Kadınından yaşlısına, emeklisine kadar herkesi kucaklamaya çalıtım. Konak'ta bir tarih yazdık. Yaklaşık 600 hektarlık bir alanın planlama çalışmasını yapmak her baba yiğidin harcı değil. Planı yapmak bile geleceğe hizmettir" dedi.

"İZMİR'İN SORUNLARINI BİLİYORUM"

İzmir'in sorunlarını bildiğini belirten Başkan Abdül Batur: "İzmirin tüm sıkıntılarını biliyorum ve çözme noktasında projelerim var. Kentin ne şikayeti varsa çözecek tecrübeye sahip bir mimar olarak hizmete hazırım. İzmirde doğmuş biri olarka kenti kucaklamaya kronikleşen sorunları şehrin gündeminden çıkmarmyı hedefliyorum. İzmir Atatürkçülüğün başkentidir. İzmir diretmeye gelmez, samimiyet ister. Kendi içinden birinin yönetmesini ister, tepeden inmelere prim vermez. İzmirli iyi birlir kimin ona hizmet edecğizni. Beleidye başkanını sokskta görmek ister. Ben hizmet ettiğim süre içinde ulşaılamayan bir başkan olmadım. Bundan sonra da görev verilirse olmamaya devam edeceğim. İzmire tecrübe lazım. İzmir'e samşimiyet, İzmir'e İzmirli lazım. Ben tecrübeliyim, samimiyim ve İzmirliyim" ifadelerine yer verdi.

"ÖRGÜT HER ŞEYİN ÜSTÜNDE"

Örgütün desteğini aldığını belirten Başkan Abdül Batur: "Ben bu salondan alıyorum gücümü. Örgüt her şeyin üstündedir. Parti olmasa hiçbirimiz başarılı olamayız. Hadi bakalım partisiz çıkın 15 oy alırsınız” açıklamasını yaptı.

"KENDİSİ GERÇEK BİR ÖĞRETMEN"

CHP Konak İlçe Başkanı Ali Ozan İlgazi ise Başkan Batur'a destek vererek: "Abdül başkanımla uzun süre yol yürüdük. Kendisi gerçekten bir öğretmen, ben ondan çok şey öğrendim. Bir belediye başkanının örgüte nasıl sahip çıktığını gördüm ve nasıl partili olunur ondan öğrendim. Çıktığı bu yolda başarılı oalcak. Biz de elimziden gelediğince destek olmaya hazırız. Her zaman yanındayız var olsun" dedi.

abdül batur konak belediyesi