Başkan Gümrükçü'den tarafsızlık mesajı ve gönderme: "'Örgütün işine karışanların ne hale geldiğini gördünüz"

TAKİP ET

Çiğli'de kongre heyecanı devam ediyor. Kongrede konuşan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü "Siz kimi seçerseniz seçin uyum içinde olunacaktır.

Oktay Güçtekin/ Çiğli’de kongre heyecanı devam ediyor. Kongrede konuşan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü "Siz kimi seçerseniz seçin uyum içinde olunacaktır. Siyaset işi parti işidir. Belediye başkanları kendi işlerini yapmalıdır. Eğer belediye başkanları parti örgütünü dizayn etmeye çalışırsa başına ne geleceğini gördünüz. Şimdi ben sizlerden güç alıcam ama sizlere güç vereceğim. Sizin desteklerinizle sizin yanınızda olacağım. 

Yeni meslek fabrikası
Çiğliye meslek kursları açacağı müjdesini veren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü "geçtiğimiz zamanlarda düğün salonu olarak kullanılan bir alan vardı, yıllardır boş, depo olarak kullanılıyor. Hepinizin bildiği bir alan.  Gittik baktık o alana. Sayın Soyer’e sorduk burası meslek fabrikası olur mu diye, çok güzel olur dedi. Bizde burayı Çiğlili vatandaşlarımız için meslek fabrikası yapacağız "dedi. 

Kimi seçerseniz seçin Pazartesi başlıyoruz 
Kongre seçimi ile ilgili de konuşan Gümrükçü" İki arkadaşımız burada yarışacak, kimi seçerseniz seçin pazartesi günğ çalışmalara başlıyoruz. Seçilen arkadaşımızı da yanımıza alacağız ve tüm mahallelerimizde muhtarlarımız ile birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

utku gümrükçü çiğli tarafsızlık mesaj