Başkan Gümrükçü duyurdu: Trafo kaldırılıyor

TAKİP ET

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli'de eski belediye binasının önünde bulunan trafonun kaldırılacağını duyurdu. Öte yandan Gümrükçü Harmandalı'nda yapımına başlanan ve kaba inşaatı bitmek üzere olan Cemevi için destek istedi.

 Çiğli’de eski belediye binasının önündeki trafo kaldırılıyor.  Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, trafo kaldırıldıktan sonra meydanda geniş bir alanın ortaya çıkacağını belirtti. 

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’Uzun yıllardır eski belediye binamızın önünde bulunan trafoyu sonunda kaldırıyoruz. Kentin merkezinde büyük yer işgal eden ve meydanın bütünlüğünü bozan trafoyu kaldırdıktan sonra estetik açıdan daha güzel ve daha geniş bir tören alanına kavuşacağız’’ ifadelerine yer verdi. 

GÜMRÜKÇÜ HARMANDALI CEMEVİ İÇİN DESTEK İSTEDİ 

Öte yandan Başkan Gümrükçü Harmandalı’nda yapımına başlanan ve kaba inşaatı bitmek üzere olan Cemevi için destek istedi. Gümrükçü açıklamasında, ‘’ Kaba inşaatı bitmek üzere olan Harmandalı Cemevi binasını yerinde inceledik. Harmandalı halkının uzun yıllardan sonra yeni Cemevine kavuşabilmesi için hepinizin desteğine ihtiyaç var. Lütfü dedeye kulak verelim, dayanışma ile hizmete açalım’’ dedi. 

utku gümrükçü çiğli belediyesi