Başkan Gürbüz'den sandık çağrısı!

TAKİP ET

14 Mayıs seçimlerinde sandığa gitmeyen seçmenlere sandık çağrısında bulunan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz "14 Mayıs'ta seçimde oy kullanmış vatandaşlarımıza tekrar çağrıda bulunarak aynı coşkuyla yüzde 69,68'i yüzde 75'e, yüzde 80'e çıkartmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bu aradaki oy farkı da kapanacak " dedi.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- Türkiye 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kitlitlendi.

Cumhurbaşkanlığı seçimine günler kala Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ilk turda sandığa gitmeyen hemşerilerine ve Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlara, seçim günü vatandaşlık görevlerini yapmaları için sandık çağrısında bulundu.

YOĞUN BİR MESAİMİZ…

Sandığa gitmeyen vatandaşlara çağrıda bulunan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz,"Foça Belediyesi çok duyarlı bir topluluk, bir toplum benim vatandaşlarım. Benim de hizmet ettiğim ilçemde gerçek anlamda vatanını, milletini seven, demokrasiye düşkün, hürriyetine, özgürlüğüne tamamen bağımsızlığa inanan kişiler dolu. Biliyorsunuz Foça Belediyesi'nde yaklaşık 3 bin 116 tane seçmenimiz bir sebepten dolayı sandığa gidemedi. Bu sandığa gidemeyen vatandaşlarımıza bizler de tek tek ulaşıyoruz. Aynı zamanda son gündemlerden sonra Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy atan ama pişman olan vatandaşları tek tek ulaşıp kendilerinin ve çocuklarının geleceği için Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istiyoruz. Yoğun bir mesaimiz var hem ilçe örgütümüz, hem bizler… Olabildiğince bir kişi, bir kişi demeden İstanbul'da ya da herhangi bir yerde 14 Mayıs'ta seçimde oy kullanmış vatandaşlarımıza tekrar çağrıda bulunarak aynı coşkuyla yüzde 69,68'i, yüzde 75'e, yüzde 80'e çıkartmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Benim yaşadığım ilçemdeki vatandaşlar bu sağduyuya karşılık vereceklerdir. Şu son günlerde tempomuzu arttırarak devam edeceğiz. İnşallah bu aradaki oy farkı da kapanacak. Sandığa gitmeyen vatandaşlarımıza sandığa gidecekler vatandaşlık görevini de yapmış olacaklar" ifadesini kullandı.

KAZANACAĞIZ

29 Mayıs sabahı Türkiye'ye baharın geleceğini söyleyen Gürbüz," Kazanacağız. Öyle aksini düşündüğümüz hiçbir şey yok. Türkiye'nin her yerinde, herkes elinden geleni fazlasıyla çalışıyor. Kazanacağız tek şansımız, tek amacımız bu... 29 Mayıs sabahı Türkiye'ye baharlar gelecek. Her şey çok güzel olacak. Biz kazanacağız. Türkiye genelinde bütün vatandaşlarımız, vatandaşlık görevlerini yapmalı bize ya da herhangi bir partiye kime isterlerse oy atabilirler ama mutlaka vatandaşlık görevini yerine getirmeleri lazım. Çünkü gerçek anlamda Cumhuriyetin ikinci yüzyılında nasıl bir yönetimle yönetilmek istiyorsak onun kararı verilecek. İnşallah istediğimiz gibi olur ve biz kazanırız" dedi.

fatih gürbüz foça belediyesi seçim sandık kemal kılıçdaroğlu