Başkan İduğ, 4 yıllık çözemediği sorunu yine erteledi!

TAKİP ET

Bornova İnönü Pazar Yeri'nde kaçak elektrik sorunu gündeme bomba gibi düştü. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ 4 yılının sonunda konuyla ilgili Gediz Elektik ile görüşme yapacağı tarihi açıklamıştı. Başkan İduğ, söz verdiği tarihte Gediz Elektrik ile planlanan görüşmeyi gerçekleştirmediği ortaya çıktı.

NUR DAYI/ İZMİR GÜNDEMİ- Bornova Pazar Yeri'nde gündeme gelen kaçak elektrik sorununun gündeme gelmesinin ardından yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Bornova Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Taştan tarafından gündeme getirilen İnönü Pazar Yeri'ne kaçak elektrik sorunu gündemde bomba etkisi yarattı.

Meclis oturumunda gündeme getirilen İnönü Pazar Yeri'nde ki kaçak elektrik sorunu hakkında konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ,' Takip edilmeyen bir konu' şeklinde yanıt vermişti.

Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin İzmir Gündemi'ne konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, İnönü Pazar Yeri'nde yaşanan kaçak elektrik sorunun da faturanın esnafa kesilmesi konusunda orta yolu bulmak ve soruna kesin çözüm bulmak için Gediz Elektrik ile görüşme yapacağını açıklamıştı.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve Gediz Elektrik'in yapılacağı görüşmenin bahsi geçen zaman dilimin de gerçekleşmediği ve görüşmenin ertelendiği ortaya çıktı.

HİÇBİR ADIM ATILMADI

Planlanan Gediz Elektrik ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un görüşmesine ilişkin konuşan İzmir Pazarcılar Derneği Başkanı Faysal Acar, "Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ bir mesaj attı. Başkan,'Gediz Elektrik ile görüşme sağladığımda sizlere haber vereceğim, görüşmeyi erteledik' dedi. Pazar Yeri'ne ilişkin durum ne aşamada bilmiyorum.  Belediye'nin sorumluluğunda olan bir konu, çözelim, çözeceğiz diyorlar ama konuya dair atılan bir adım yok. Belediye'nin sorumluluğunda olan bir konu, kendi dertleri kendi sorunları… Bu sorunu belediyenin çözmesi gerekiyor. Bizler de bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

bornova belediyesi mustafa iduğ inönü pazar yeri gediz elektrik