Başkan Kılıç isyan etti: Bu Vandallık bitsin artık

TAKİP ET

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Nazım Hikmet Parkı'dan oyun ve oturma gruplarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak olaya tepki gösteren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ''Bu vandallık bitsin artık' sözlerini kullandı. Buca'da bulunan hizmete açılması planlanan Bekir Coşkun Parkı da geçtiğimiz günlerde vandalist saldırıya maruz kalmış Coşkun'un heykeli zarar görmüştü.

İzmir’in Buca ilçesinde geçtiğimiz günlerde Bekir Coşkun heykeline gerçekleşen saldırının ardından bu kez kimliği belirsiz kişi veya kişiler Nazım Hikmet Parkı’nda bulunan oyun ve oturma gruplarına zarar verdi.

BU VANDALLIK BİTSİN ARTIK!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erhan Kılıç;

‘’Bu Vandallık bitsin artık! Çocuklarımızın gelişimine destek sunmak için hizmette olan Yenigün Mahallesi Nazım Hikmet Parkı’ndaki oyun ve oturma gruplarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildiğini üzülerek öğrendik.

MANİDAR BULUYORUM!

Hizmete açmayı planladığımız Bekir Coşkun Parkı’nda yer alan Bekir Coşkun heykeline yapılan saldırının ardından bu saldırının da yapılmasını ve zamanlamasını manidar buluyorum.

Sevgi kenti Buca’mızda artık bu tip Vandallıklara ve kamu malına zarar verme olaylarına geçit vermemek için topyekûn bir tavır içinde olmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Çünkü bu kent hepimizin, bu kentte hep birlikte yaşıyoruz.

Daha öncede söylediğimiz gibi halkımıza özellikle de çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Buca sunma kararlılığımız bu menfur saldırılarla engellenmeye çalışılmak istense de, hizmet azmimiz ve kararlılığımızdan asla ödün vermeyeceğiz.’’ sözlerini kullandı.

(Buca'da zarar gören Bekir Coşkun heykeli)

buca belediyesi vandanlık parklara saldırı