Başkan Soyer "Başkanın günlüğü"ne yazdı! İzmir'de 4 milyondan fazla ücretsiz maske dağıtıldı

TAKİP ET

İzmir Büyükeşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Şeffaf belediyecilik" anlayısı ile her gün yayınladığı "Başkanın Günlüğü"nü yayınladı. Başkan Soyer bugünkü paylaşımında maske sorununa getirdikleri çözüme değindi. İzmir'de 4 milyonun üzerinde maskeyi ücretsiz dağıttıklarını ifade eden Başkan Soyer, ayrıca seyyar Maskematiklere de değindi.

İşte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in o paylaşımı; 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kriz Yönetim Üst Kurulu toplantısı yaptık. Yeni normal yaşama dönüşte alacağımız önlemleri görüştük.

Bucuma bazı camilerde namaz kılınmaya başlanacak. Camilaerin içi ve çevresinde dezenfeksiyon çalışmalarına başladık.

Maske artık hayatımızın bir parçası oldu. Çiğli İZBAN İstasyonu girişine ve Gaziemir Dokuz Eylül Mahallesi Parkı'na seyyar Maskematik'ler koyduk.

Bugüne kadar 1 milyon 800 bin adet maskeyi Meslek Fabrikası'nda kendimiz ürettik. 2ç5 nilyonunu Maskematik'ten olmak üzere 4 milyondan fazla maskeyi ücretsiz dağıttık.

Şubat ayından bu yana devam eden salgın sürecinde soyal projelere önem verdik ama belediyenin asıl işlerini de asla ihmal etmedik.Yakında bunların sonuçlarını alamaya başlayacağız.
Bugün metropol dışındaki 19 ilçenin koordinatörü ile kriz toplantısı yapacağız. Ardından İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu ile çevrimiçi buluşacağız.

Hepinize sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum, sevgili İzmirliler
 

maske maskematik ücretsiz tunç soyer izmir dağıtıldı