Başkan Soyer "Başkanın günlüğü"ne yazdı! Sağlıkçılar için 2 önemli hamle daha geliyor!

TAKİP ET

İzmir Tabip Odası'nın 'Araçlarında konaklayan meslektaşlarımız var' çıkışı sonrası Büyükşehir Belediyesi'nden yeni hamle geldi. Daha önce 2 otel ve bir yurdu sağlık çalışanlarının konaklaması için tahsis eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, merkezde yeni bir otel ve Örnekköy'de 100 yataklı bir tesisi de sağlıkçıların hizmetine sunacak. Başkan Soyer, atılan adımı sosyal medyada yayınladığı günlüğünden duyurdu.

İzmir Tabip Odası’nın “Araçlarında konaklayan meslektaşlarımız var” çıkışı sonrası Büyükşehir Belediyesi’nden yeni hamle geldi. Daha önce 2 otel ve bir yurdu sağlık çalışanlarının konaklaması için tahsis eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, merkezde yeni bir otel ve Örnekköy’de 100 yataklı bir tesisi de sağlıkçıların hizmetine sunacak. Başkan Soyer, atılan adımı sosyal medyada yayınladığı günlüğünden duyurdu.
 
İzmir Tabip Odası, kentteki sağlık çalışanlarının barınma ihtiyaçlarının karşılanması için İl Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi’nin tabip odası koordinasyonunda çalışma yapması için iki kuruma yazı yazarak talepte bulunulduğunu açıklamıştı.
 
Kamuoyuna yapılan açıklamada "Odamıza iletilen başvurularda, bazı meslektaşlarımızın araçlarında konakladıkları, bazılarının otelde vs. yerlerde kalmak zorunda oldukları öğrenilmiştir" ifadelerine yer verilmişti.
 
BÜYÜKŞEHİR'DEN 2 ÖNEMLİ HAMLE
İzmir Tabip Odası’nın sağlık çalışanları için yaptığı konaklama çağrısı sonrası Büyükşehir Belediyesi’nden yeni bir adım geldi.
 
Daha önce 2 otel ve bir yurdu sağlık çalışanlarının konaklaması için tahsis eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, merkezde yeni bir otel ve Örnekköy’de 100 yataklı bir tesisin de sağlık çalışanlarının hizmetine sunmak için harekete geçti.
 
Sağlık çalışanları için atılan yeni adımı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, her gün sosyal medya hesabından yayınladığı Başkanın Günlüğü’nden duyurdu.
 
Soyer şu açıklamayı yaptı: Sağlıkçılar hepimizin gözbebeği... Onları rahat ettirmek, aileleri için endişelenmelerini önlemek için Konak ve Kahramanlar semtinde 2 otel ve Balçova’da bir yurt tahsis etmiştik. Günde 180 sağlıkçımız buralarda konaklıyor. Merkezde bir oteli daha hizmetlerini sunacağız. Örnekköy’de de 100 yataklı bir tesisi hazırlıyoruz. Onların endişeden uzak sağlık hizmetine odaklanmaları için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz...

tunç soyer izmir büyükşehir belediyesi başkanın günlüğü