Başkan Soyer "Başkanın Günlüğü"nü yayınladı! Çeşme zirvesinde 'komisyon' kararı!

TAKİP ET

Soyer, Tarihi Havagazı'nda gerçekleşen Çeşme Projesi'nin ardından yaptığı açıklamada "Bakanlığın hazırlayacağı projeye dair fikir ve önerilerimizi oluşturmak üzere bir alt komisyon kurmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

İşte o açıklamar; 

Metropol dışındaki 19 ilçenin kriz ortamında ihtiyaçlarının giderilmesi için görevlendirdiğimiz koordinatörlerimiz ile bir toplantı gerçekleştirdik. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme yakınlarında geliştirdiği turizm projesi için Çeşme Belediyemiz, Ticaret Odası, TMMOB’a bağlı odalar, Çeşme ve Alaçatı Turizm Dernekleri ile bir anlama ve değerlendirme toplantısı yaptık. Bakanlığımızın hazırlayacağı projeye dair fikir ve önerlilerimizi oluşturmak üzere bir alt komisyon kurmaya karar verdik.

Dün 3 bin 50 aileye gıda paketi ulaştırdık. Evlere gönderdiğimiz 3 bin 50 paketin için aileler kaliteli zaman geçirsin diye gazete ve dergi de koyduk. 1-5 yaş arası 4 bin 735 çocuğumuza süt götürdük. Evinden çıkamayan 65 yaş üstü ile engelli 27 su abonemizin işlemlerini çalışanlarımız evlerine giderek yaptı.

Sağlık çalışanlarına moral olması için meslek fabrikamızdan pasta, börek göndermeye devam ediyoruz. Onlara ne yapsak az.

Pazar alışverişinizi ayağınıza getiren Seyyar Pazar bugün Karşıyaka, Buca, Bornova ve ilk defa Çiğli ile Bayraklı’da olacak.