Başkan Soyer: Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına büyük umutlarla giriyoruz!

TAKİP ET

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın İzmir Konak ilçesinde 'Halk Buluşması' sloganı ile düzenlediği etkinlikte konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer" Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına büyük umutlarla, çiçeklerle, ışıklarla, güzel kalplerle giriyoruz. Bir şey değişecek her şey değişecek.Her şey çok güzel olacak." dedi.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine son 1 gün kala CHP İzmir İl Başkanlığı, Konak ilçesinde Halk Buluşması'nı gerçekleştirdi.Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde başlayan yürüyüş, CHP İzmir İl Başkanlığı Binası önünde son bulundu. 

Düzenlenen Halk Buluşması'na , İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yanı sıra, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe başkanları,28. Dönem Milletvekili adayları ve bir çok partili katılım sağladı.

CUMHURİYETİMİZİN İKİNCİ YÜZYILINA BÜYÜK UMUTLARLA…

Bülent Ecevit'in yazmış olduğu 'Yarın' şiiri ile konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer," Değerli kardeşlerim sonuna geldik. Her biriniz yüreğinizi koyduğunuz için, işinizden gücünüzden, ailenizden fedakârlık ettiğiniz için bütün kalbimle teşekkür ederim. Sizinle 1975'de Bülent Ecevit'in yazdığı şiiri paylaşmak istiyorum.Yarın bir şeyler değişecek. Doğa baharda nasıl tomurcukları patlatır çiçekler açtırırsa, toplumda yıllardır bastırılan sindirilen enerjisini en barışçı en medeni şekilde ortaya çıkartacak.  Türkiye'nin her yerinde çiçekler açacak. Yarın çok güzel olacak. Güzel Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına büyük umutlarla, çiçeklerle, ışıklarla, güzel kalplerle giriyoruz. Bir şey değişecek her şey değişecek. Her şey çok güzel olacak." ifadelerini kullandı.

SİZLERLE YOL YÜRÜMEK MÜTHİŞ BİR KEYİFTİ

Seçim süreci boyunca gece gündüz durmadan çalıştıklarını vurgulayan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Değerli yol arkadaşlarım, sizlerle yol yürümek müthiş bir keyifti.  İlk önce konakta başladık, Karabağarlar'da binlerce yürüdük. Korktular yürüyüşleri durdurmaya kalktılar. Daha sonra bayraklıdaydık. Bayraklı ve Bornova'da da muhteşemdik. Ardından Buca'da yürüdük. Balkonlardan sevgiyle bizi kucaklayan kalp yapan vatandaşlarımız ile birlikteydik. Ardından dün Karşıyaka'dayıdık bugünde son kısmındayız. Yine Konak'ta, kendi evimizde son veriyoruz çalışmalara. Yarın sandık zamanı. Ben yarın sabah çok erken kalkıp, sabaha kadar son birleştirme tutanağını elime geçiren kadar uyumamaya söz veriyorum. Göreve geleli 123 gün oldu. 123 gündür sabah erken başlayıp gece geç saatlere kadar devam ediyoruz. Muhteşem çalıştık.  Belki farkında değildiniz ama 35 gündür seçim çalışmalarına başladığımız günden beri aynı kıyafeti giyip sizlere böyle sesleniyorum. Bugün seçimi bitiriyoruz o yüzden kıyafetimi değiştiriyorum yarından itibaren. Muhteşemsiniz 130 gün boyunca hiç partiyi yalnız bırakmayan yol arkadaşlarımız var."dedi.

izmir büyükşehir belediyesi tunç soyer şenol aslanoğlu chp izmir seçim mayıs iktidar