Başkan Soyer dayanışma kampanyasını duyurdu

TAKİP ET

Başkan Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ihtiyaç sahipleri için yeni bir dayanışma olacak 'Bereket Hareketi'ni duyurdu.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekonomik krizin gölgesinde giderek derinleşen yoksullukla mücadele ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek için yeni bir dayanışma kampanyasının perdesini araladı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ihtiyaç sahipleri için birçok destek kalemi içeren 'Bereket Hareketi'ninin başladığını duyurdu. 

Soyer açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Özellikle son yıllarda ülkece zor günler, haftalar ve aylar geçirdik. İnsanımız yoksullaştı. Hak ettiği sosyo ekonomik şartlardan gittikçe uzaklaştı. Geldiğimiz noktada, yaşam kalitesindeki düşüş, gelir dağılımındaki adaletsizlik, aldı başını gitti. Şimdi İzmir’de bereketi paylaşarak çoğalttığımız, büyük bir hareket başlatmak istiyoruz. Bereket Hareketi adını verdiğimiz dayanışmamıza katılan her bir hemşehrimiz için Büyükşehir Belediyesi olarak aynı miktarda biz de katkıda bulunacağız. Sizden gelen desteği ikiye katlayarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırmış olacağız. Sözün özü; biz bildiğimiz ve daha önce geçtiğimiz bu yolları omuz omuza yine hemşehrilerimizle birlikte geçelim istiyoruz. Umuyorum ki bu yolculuğun bereketi tüm ülkemize yayılır