Başkan Soyer'den AKP'ye "Trol hesap" salvosu! "Trol ordusu besleyenlerin bunu anlamasını beklemiyorum"

TAKİP ET

İzmir Büyükeşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendi hesabından yapılan bir paylaşım sonrası AKP'li isimlerin eleştirilerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

İZMİR GÜNDEMİ -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım, AKP'li isimler tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti. Eleştirilerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden AKP'li isimlere cevap veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer "Trol hesap" iddialarını reddetti. Trol ordusu besleyenlerin açıklamalarını anlamayacakalrını söyleyen Başkan Soyer İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tek bir sahte hesabının dahil olmadığını söyledi.

İşte Başkan Tunç Soyer'in o açıklamaları; 

Kişisel sosyal medya hesabıma mesajları girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabından attığını düşünerek bir paylaşımda bulunmuştur. Hatasını fark edip sorumluluğu gereği istifasını vermiştir.

Tunç Soyer veya İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir tek sahte hesabı yoktur.  Trol ordusu besleyenlerin bunu anlamasını beklemediğimden, açıklamayı kamuoyuna saygım gereği yapıyorum.