Başkan Soyer'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

TAKİP ET

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'den Ankara çıkarması geldi. Başkan Soyer Başkent'te CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi. İkili kent ve ülke siyasetini değerlendirirken, Soyer hazırlıkları süren İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi hakkında bir sunum da yaptı. Soyer, gün içinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de bir araya gelecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Ankara’ya 2 günlük çıkarma yaptı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ziyaret kapsamında dün öğlenden sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi.

Gerçek İzmir'de yer alan habere göre; Başkent’teki görüşmede ikili kent ve ülke siyaseti hakkında karşılıklı değerlendirme de bulunurken, Soyer’den Lider’e bir de önemli sunum geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı, Kılıçdaroğlu’nu kentte hazırlıkları süren İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi süreci ve hedefleri hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirdi. 

Öte yandan Soyer Ankara'da Genel Başkan ile görüşmeninin yanı sıra Genel Merkez'de temaslarda bulunduğu. Büyükşehir Belediyesi Başkanı'nın Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarıyla İzmir'de yapılan büyük meclis üyeleri kampı değerlendirmesinin yanı sıra adaylık için istifa genelgesinin gölgesinde kentteki süreç hakkında da fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. 

Soyer Ankara temaslarına bugün de devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmir’e dönüş öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelecek. 

tunç soyer kemal kılıçdaroğlu