Başkan Soyer'den 'kısmi kapanma' açıklaması: 'Yanınızdayız'

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası Ramazan ayında uygulanacak 'kısmi kapanma' kararlarını açıklamıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bugün alınan yeni önlemlerle birlikte gündelik hayatımızda bazı değişiklikler olacak. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.

İZMİR GÜNDEMİ- Dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan ayı için alınan kararları açıkladı. Erdoğan,"Ramazan ayının ilk haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulanmasına karar verdik. Şayet beklediğimiz iyileşmeyi sağlayamazsak daha sıkı tedbirler gelecektir. Hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması sürerken hafta içi sokağa çıkma sınırlaması saatleri akşam 19.00 ila sabah 05.00 arasında düzenlenmiştir" açıklamasını yaptı.

 

YANINIZDAYIZ MESAJI 

Yapılan açıklamanın ardından İçişleri Bakanlığı 81 ile 'kısmi kapanma' genelgesi göndererek yasaklar listesini duyurdu.  Ramazan'ın ilk iki haftası uygulanacak 'kısmi kapanma' kararlarıyla ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Sevgili İzmirliler, Bugün alınan yeni önlemlerle birlikte gündelik hayatımızda bazı değişiklikler olacak. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de yanınızda olmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. 


İşte alınan kararlar; 

tunç soyer pandemi kısmi kapanma