Başkan Soyer'den Yücel'e ziyaret

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, CHP İl Başkanı Yücel'i makamında ziyaret ederek hem yeni bina için 'hayırlı olsun' hem de yılın ilk günü yapılan ırkçı yazılama saldırısıyla ilgili olarak 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. İki buluşmanın ardından yeni bir gelecek ve iktidar mesajları verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de yeni yılın ilk mesai haftası önemli bir buluşmayla açıldı.   İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret ederek hem yeni bina için ‘hayırlı olsun’ hem de yılın ilk günü yapılan ırkçı yazılama saldırısıyla ilgili olarak ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.    Basına kapalı görüşme yaklaşık 40 dakika sürerken, ikili buluşmanın ardından yeni yıla dair mesajlarını paylaştı.     

YENİ BİR GELECEK VE İKTİDAR MESAJLARI!  

Başkan Soyer, “Yeni yıl, yeni bina, yeni umutlar, yeni bir gelecek... Hepsi bugün başlıyor inşallah” derken CHP İl Başkanı Yücel de “Başkanımız yeni yılın ilk ziyaretini il başkanlığımıza yaptı. Çok mutlu olduk. Mesajımız; yeni yıl, yeni umutlar, yeni bir Türkiye ve CHP iktidarı...” ifadelerini kullandı.

tunç soyer deniz yücel izmir izmir büyükşehir belediyesi