Başkan Soyer duyurdu! 2 büyük ilçeye daha "Seyyar Pazar" geliyor!

TAKİP ET

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Buca'da başlatılan ve Karşıyaka ile Bornova'ya da taşınan 'Seyyar Pazar' projesinin büyük ilgi gördüğünü, Konak ve Karabağlar'da da başlatılacağını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Buca’da uygulamaya konan ve büyük ilgi gören Seyyar Pazar projesi Karşıyaka ve Bornova’da başlatılmıştı.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ‘Seyyar Pazar’ı Konak ve Karabağlar’da da başlatacaklarını duyurdu.
 
Her gün sosyal medyadan yayınladığı Başkanın Günlüğü’ne yazan Soyer, “ Seyyar Pazar projesi büyük ilgi gördü. İstek üzerine Konak ve Karabağlar’da da başlatıyoruz. Başka kentlere de model olmasından dolayı son derece mutluyum” ifadelerini kullandı.
 
"Siz evinizde, pazar mahallenizde" sloganıyla hayata geçirilen proje sayesinde salgın korkusundan pazara gidemeyen yurttaşlar kapılarının önünde uygun fiyata pazar alışverişlerini yapabiliyor. Alışverişi mümkün olan en kısa sürede tamamlamak için paketler birer gece önceden tartılarak hazırlanıyor.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi proje kapsamında soğan, patates, limon, elma ve portakal olmak üzere beş ana üründe fiyatı belirliyor ve bu sayede İzmir genelinde fiyat tanzimi sağlamayı hedefliyor.

tunç soyer seyyar pazar karabağlar konak