Başkan Soyer: Provokasyon değil; sağduyu kazanacak!

TAKİP ET

İzmir Buca, Çamlıkule mahallesinde iki gurup arasında meydana gelen tartışma sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sağduyu mesajı verdi. Başkan Soyer," Taş, sopa, provokasyon değil; sağduyu, sevgi, kardeşlik, iyilik kazanacak." dedi .

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere 5 gün kala siyasi nedenli tartışma haberleri artmaya başladı. Son olarak İzmir'in Buca ilçesi Çamlıkule mahallesinde bir tartışma meydana geldi.

Çamlıkule mahallesinde 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pankart ve afişlerinin asılı olduğu bir kahvehane de yaklaşık 30 kişilik bir grubun tartışması gündeme geldi.

Yaşanan tartışma sonrası bölgeye giden birçok milletvekili sağ duyu çağrısında bulunurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise sosyal medya üzerinden bir sağduyu mesajı verdi. 

Başkan Soyer'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında;

"Buca Çamlıkule Mahallesi'nde CHP'nin seçim bürosuna yönelik saldırı çok üzücü. Ne yaparlarsa yapsınlar, “Demokrasi Bayramı” olacak seçimlere gölge düşüremeyecekler.Taş, sopa, provokasyon değil; sağduyu, sevgi, kardeşlik, iyilik kazanacak."

 

izmir büyükşehir belediyesi tunç soyer buca saldırı kemal kılıçdaroğlu