Başkan Türkbay'dan Grip aşısı çağrısı: Devletin herkese bu imkanı sağlaması lazım

TAKİP ET

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı tarafından pandemi sürecinde Grip aşısının önemi konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bilgilendirme toplantısında grip aşısı vurulmanın önemini vurgulayan Başkan Türkbay 'Devletin herkese bu imkanı sağlaması lazım' dedi.

Aylin BAYRAM/İZMİR GÜNDEMİ-CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı "Sağlık ve Engelsiz Yaşam Komisyonu”nun düzenlediği  pandemi sürecinde Grip aşısının önemi konulu bilgilendirme toplantısı  CHP Karabağlar İlçe binasında gerçekleştirildi. Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay’ın ev sahipliği yaptığı bilgilendirme toplantısına  Prof. Dr. Filiz Büyükkeçeci ve Sağlık komisyonundan  Aysun Kale katıldı. Maske ve mesafe kuralları gözetilerek toplantı gerçekleştirildi. Gazetemize konuşan Türkbay, " Karabağlar'da risk grubu olan yaşlı nüfus için önlemler almaya çalışıyoruz" dedi.
 
Grip aşısını bulmak vatandaş için çok zor
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay  pandemi sürecinin hayatı olumsuz etkilediğini ve grip aşısı bulmanın zor olduğunu söyledi.  Grip aşısının önemini vurgulayan Başkan Türkbay “Pandemi bir çok kesimi derinden etkiledi. Çok can yaktı. Kış aylarına doğru ilerlerken Grip aşısına talep arttı. Devletin herkesi bu imkanı sağlaması lazım ama maalesef grip aşısını bulmak vatandaş için sıkıntılı bir durum.Karabağlar'da risk grubu olan yaşlı nüfus için önlemler almaya çalışıyoruz. Kronik rahatsızlığı olan risk grubundaki vatandaşlarımızın  aşıyı vurulması bizler için çok önemli. Bunun için bilgilendirme toplantıları ve benzeri çalışmalar düzenliyoruz. Filiz hocamıza da teşekkür ediyorum burada olup bilgilendirmelerde bulunduğu için. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

karabağlar belediyesi ilçe başkanlığı başkan türkbay pandemi grip aşısı