Başkan Türkbay'dan sert tepki;'' Türkbay'a çamur atamazlar''

TAKİP ET

Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay  Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl binasında bugün gerçekleşen ''İnsan Haklarına Dayalı Örgütlenme Stratejisi'' toplantısına katıldı.

Oktay Güçtekin / İzmir Gündemi - Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay  Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl binasında bugün gerçekleşen ‘’İnsan Haklarına Dayalı Örgütlenme Stratejisi’’ toplantısına katıldı. Toplantı sonrası hakkında çıkan haber ile ilgili gazetemize konuşan Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay ‘’Bunlar küçük insanların işi’’ ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 30 ilçe başkanının katılımı ile dün gerçekleşen ‘’Yücel’e destek’’ toplantısının ardından bugün CHP İzmir İl binasında ‘’ İnsan Haklarına Dayalı Örgütlenme Stratejisi’’ toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, toplantı sonrası hakkında çıkan haberle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Hakkında çıkan ‘’Dün gerçekleştirilen Deniz Yücel’e destek toplantısında kadraja girmeyen Türkbay, bugün gerçekleştirilen toplantıda baş köşeye oturdu’’ haberini eleştiren Türkbay ‘’ Mehmet Kayan Güner ile birlikte bugün ‘İnsan Haklarına Dayalı Örgütlenme Stratejisi’ açıkladık. Sayın Milletvekilimiz Kani Beko’da oradaydı. Beni de davet ettiler ben de oraya gittim. Zaten benden başka ilçe başkanıda  yoktu. Arkadaşımızın hazırladığı, genel merkeze de gönderilen bir belgedir bu. Ben de ilçe örgütünün başı olarak gittim, orada bulundum. Davetli olduğum bir yere gitmemden daha doğal ne olabilir ki.’’ diye konuştu.

‘’Partinin çalışmasınada mı katılmayalım?’’
Bu tür toplantıları gitmesinin gayet doğal olduğunu söyleyen Türkbay ‘’Beni bilen bilir,nasıl biri olduğumu herkes biliyor. Eleştirilere de,  övgülere de saygım var. Ancak ben kendi hareketlerimden sorumluyum ve ilçe başkanı olarak oraya gitme durumundaydım ve gittim. Bu açıklanan belge partinin bir çalışmasıdır. Ne yani parti çalışmasınada mı gitmeyelim ? ‘’ dedi.

‘’Bunlar küçük insanlar’’
Kendisine karşı yapılan bu karamaları kabul etmediğini dile getiren Türkbay ‘’Bu şekilde Türkbay’a çamur atamazlar. Bu söylentiler küçük insanların işidir. Bunlar küçük insanlardır. Ben ilçemin başında parti görevlerimi yerine getiriyorum. Bundan doğal hiçbir şey olamaz. Bugün bulunduğum yerde parti göreviydi gittim ve ilçem adına katıldım. Açıklanan belgede önemli bir belgeydi, Milletvekilimiz’de katılmıştı orda olmam çok normaldi.’’ ifadelerini kullandı.

cumhuriyet halk partisi mehmet türkbay çamur atamazlar chp izmir karabağlar ilçe chp karabağlar ilçe chp karabağlar