Başkan Utku Gümrükçü eğitime ara vermiyor

TAKİP ET

Eğitim sevdalısı Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 3. Yüksek Lisans Bölümünü tamamlamak üzere bugün İstanbul Maltepe Üniversitesinde final sınavlarına girdi.

Daha güçlü siyaset ve hizmet vermek adına hiçbir konudan geri kalmak istemeyen Başkan Utku Gümrükçü, her alanda kendisini geliştirmek adına eğitimine devam ediyor. İnşaat Mühendisi olan Başkan Utku Gümrükçü, ilçesine daha iyi hizmet ve katkı koymak adına mesleğinde uzmanlaşarak Çiğli’nin de en büyük sorunlarından bir tanesi olan  ‘Kentsel Dönüşüm’ alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

MEDYA VE SİYASET…

Ancak bununla yetinmeyen Başkan Gümrükçü, medyanın da öneminin farkında olan bir başkan, medya ile siyasetin içe içe geçtiği ülkemizde medya oldukça önemli bir güç ve Başkan Gümrükçü, bir de ‘Medya ve Siyaset’ Yüksek Lisansı yaptı ama bunu da yeterli görmeyen Gümrükçü, son olarak bir süre ara verdiği ‘İşletme Yüksek Lisansını tamamlamak üzere.

3. YÜKSEK LİSANS

Başkan olarak seçildiği günden bugüne yani 4 yılda 3. Yüksek Lisans bölümünü de bitirmek üzere olan Gümrükçü, 2007’de siyaset nedeniyle ara verdiği daha sonra yakın zamanda çıkan af ile tekrar hak kazandığı İşletme Yüksek Lisans Bölümü final sınavları İstanbul Maltepe Üniversitesine gitti. Sınav öncesinde notlarını son kez gözden geçiren Gümrükçü’nün ders çalışırken ki halleri de Danışmanı Deniz Tunç’un  objektifine yansıdı.

“ANILARDA KALMASIN…”

Başkan Gümrükçü’nün sınava girmeden önceki heyecanlı anlarını fotoğraflayan Basın Danışmanı Deniz Tunç, sosyal medya hesabından da şu açıklamayı yaptı; “Fotoğrafı başkandan habersiz ilerde anı olsun diye çekmiştim,  sonra kendi kendime dedim ki paylaş herkes bilsin. İnsanların kitap bile okumadığı bu dönemde hele de bu kadar yoğunluk içinde 3 yüksek lisans programı bitirmek öyle kolay da değil hele öyle anılar da kalması gereken bir şey hiç değil.” (EHAEGE)

 

 

çiğli belediyesi utku gümrükçü