Başkan Uygur'un cenaze programı belli oldu

TAKİP ET

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaşamını yitirdi.

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaşamını yitirdi. 

Acı haberi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. 

Torun mesajında "Seni unutmayacağız Başkan! Çok üzgünüm... Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik. Acımız büyük. Başımız sağolsun. Işıklar içinde uyu..." ifadelerini kullandı.
 

CHP'li siyasilerden taziye mesajları




CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
Merhum başkan İsmail Uygur’un cenaze merasimi için bugün tören düzenlenecek. Öğle namazına müteakip, Fatma Topalan Cami’de cenaze namazı kılınacak olan Uygur’un naaşı saat 14.00’da Torbalı Belediyesi (BKM)’ne getirilecek. Burada gerçekleşecek olan törenden sonra Başkan Uygur’un cenazesi Torbalı Mezarlığı’na defnedilecek.
 

 



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından açıklama yaptığı açıklamada, "Torbalı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve  sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız büyük." ifadelerini kullandı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise, " Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum başkanımıza Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Torbalı'lı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum." dedi

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz ay yaşadığı binada çıkan yangından etkilenerek hastaneye kaldırılan İsmail Uygur taburcu gördüğü tedavi sonrası taburcu edilmişti. Uygur ciğerlerinde oluşan tahribattan nedeniyle solunum sıkıntısı çekiyordu. Bu durum ciddileşince yeniden Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

İSMAİL UYGUR KİMDİR? 
Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı'da dünyaya geldi. İlk öğrenimini ve lise öğrenimini Torbalı’da gördü. İzmir Ege Üniversitesi’nde Türk-İslam Felsefesi-Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi görerek eğitimini tamamladı.

Uygur, 19 yıldır Torbalı’da Serbest Muhasebecilik yapmaktadır. 17 yıldır üyesi ve çeşitli kademelerde yöneticisi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 2004 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterildi ve CHP’den Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ramazan İsmail Uygur, 2004-2014 yılları arasında da belediye başkanlığı görevini yürütmüş, 2019 yılında bu göreve yeniden seçilmişti.


 














ismail uygur torbalı torbalı belediye başkanı torbalı chp